Uutiset

Tähtityttö 2015 -voittaja Miisa sexynä kuvauksissa - kurkista kulisseihin!

03.12.2014 12:28

Kouvolalainen Miisa Kettunen voitti Seiskan kuuman Tähtityttö 2015 -kisan. Miisa vietti upean kuvauspäivän Seiskan studiossa.

Miisa keräsi lukijoiden antamista netti- ja postikorttiäänistä mojovat 30,8 prosenttia. Hän voitti 2 000 euroa puhtaana käteen!

Katso video ja kurkkaa kuvausten kulisseihin!

 

Hae Tähtitytöksi!

Tähtityttö-kisa antaa eväitä malli- ja missimaailmaan ja voi avata ovet menestykseen julkisuudessa! Joka viikko sekä lehdessä että SeiskaLivessä julkaistaan uuden, viehättävän neidon seksikkäät kuvat ja video.

Jos olet vähintään 18-vuotias ja kamera rakastaa Sinua, lähetä meille sekä kasvo- että kokovartalokuvasi, jossa olet bikineissä.

Voit osallistua sähköpostitse: lähetä edellä mainitut tietosi ja JPG-pakatut kuvasi liitetiedostoina osoitteeseen tahtitytto@seiska.fi. Liitä mukaan yhteystietosi, ikäsi, pituutesi, painosi ja strategiset mittasi. Voit lähettää kuvasi ja tietosi myös postitse: Seiskan Tähtityttö, PL 222, 00151 Helsinki.

Maksamme matkakorvauksen. He, joiden kuvat julkaistaan, saavat 300 euron julkaisupalkkion. Hae rohkeasti mukaan!

 

Finaalimatkalle aurinkoon!

Tähtityttö-sivuilla vuoden mittaan esiintyneet kaunottaret osallistuvat Suomen rennoimpaan kauneuskilpailuun, jonka finalistit kuvataan etelän lämmössä!
Aiempina vuosina kuvausmatkoja on tehty Turkkiin, Thaimaahan, Kanarian saarille, Italiaan, Portugaliin, Espanjaan, Kreikkaan, Brasiliaan ja Yhdysvaltoihin. Vuoden 2015 -finalistit pääsivät puolestaan upealle Välimeren-loistoristeilylle. Voittaja saa 2 000 euroa puhtaana käteen - maineen ja kunnian lisäksi!

Voitte arvata, että viikon kestävällä kuvausmatkalla ei hupia ja elämyksiä puutu!

Raati valitsee syksyllä 14 semifinalistia, joista yleisö päättää kansanäänestyksessä lopulliset 7 finalistia kuvausmatkalle. Finalisteista otetuista upeista kuvista Seiskan lukijat ja SeiskaLiven käyttäjät valitsevat voittajan, vuoden Tähtitytön.

Katso myös: Hae mukaan kuumaan Tähtityttö-kisaan - video!

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

BB-Valvomon Ero-extra: Talosta poistuneelle kohu-Sinille jääkylmää kyytiä – ”Miten noin korkeasti koulutettu voi munata näin pahasti?!”

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen luuli koekuvauskutsua pilapuheluksi – nolostui tajuttuaan tilanteen: ”Pyysin nöyrästi anteeksi!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!