fbq
Uutiset
11.09.2017 09:02
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Pasi Murto
Elastinen
Täällä Elastisen ja Riina-rakkaan riehakkaat hääjuhlat järjestettiin: upeita yksityiskohtia ja vauhdikasta menoa pikkutunneille asti - kuvat!
Uutiset
11.09.2017 09:02
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Pasi Murto

Suosikkiräppäri Elastinen eli Kimmo Laiho meni naimisiin Riina-rakkaansa kanssa viime viikon lauantaina (2.9.), ja avioliiton myötä Riina otti käyttöön miehensä sukunimen. Pariskunnan hääkellot soivat Helsingin Kallion kirkossa iltapäivällä kello 16.00. Useita vuosia seurustelleet Kimmo ja Riina kihlautuivat viime kesänä, ja onni täydentyi poikavauvalla tämän vuoden alussa.

Auto

Vihkimisen jälkeen tuore aviopari suuntasi kirkolta hääautolla kohti Helsingin Viikkiä, mistä he olivat varanneet ravintola Koskenrannan pitkälle aamuyöhön.

Auto

Auton perässä roikkui sekä Kimmon että Riinan kengät.

Seiskalle tuli kuvamateriaalia kyyhkyläisten unelmahäistä, joista selviää, että Kimmo ja Riina olivat teettäneet häihin nimikirjaimillaan varustetut viinilasit. Pariskunnan ei tarvinnut haalia ulkopuolisia esiintyjiä juhliin, sillä he löytyivät häävieraiden joukosta.

Sami Hedberg Elastisen häissä.

Seiskalle on tihkunut tietoa, että sulhanen räppäsi Super-kappaleen, ja lavalle hyppäsivät myös Cheek yhdessä Diandran kanssa sekä monet muut juhlavieraat.

auto

Kimmo ja Riina pääsivät livahtamaan hääpaikalta niin, ettei kukaan nähnyt heitä, sillä hääauto pääsi peruuttamaan ravintolaan sisälle.