fbq
Uutiset
15.03.2017 13:00
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Pasi Murto
Ali Jahangiri
TTK:sta pudonnut Ali Jahangiri ei juhlinut jatkoja: Lasten takia aikaisin kotiin!
Uutiset
15.03.2017 13:00
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Pasi Murto

Koomikko Ali Jahangirin ja hänen tanssinopettajansa Saana Akiolan taival Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa päättyi viime sunnuntaina. Luonnollisesti Alia harmitti kilpailusta putoaminen.

- Parempi se on tippua ylhäältä kuin pieneltä korokkeelta. Olo on helpottunut, sillä tiedän, etteivät tulevat viikot mene ainoastaan treenisalilla. Joka tapauksessa Saanan kanssa oli mukava treenata. Treenasimme kahdeksasta yhdeksään tuntia päivässä. Kyllä suututtaa, että putosimme kilpailusta, Ali kertoi Seiskalle sunnuntai-iltaisen lähetyksen päätteeksi.

Alin mukaan putoaminen johtui täysin yleisöäänien puutteesta.

- Kilpailussa on mukana isoja persoonia, joilla on kansansuosio taustalla. Tasoero tanssijoiden välillä ei ole kovinkaan suuri enää tässä vaiheessa. Jos kansa pitää esityksestä, pääset jatkoon, Ali toteaa.

Saana tanssi suorassa lähetyksessä sairaana.

- Se ei vaikuttanut harjoittelemiseen lainkaan, sillä hän sairastui muutamaa tuntia ennen lähetyksen alkamista. Teimme kuitenkin sunnuntai-iltana yhden parhaimmista esityksistämme.

Ali Jahangiri


Suorat lähetykset ovat jännittäneet Alia todella paljon.

- Se on ollut hyvää jännittämistä, joka ei ole saanut minua kuitenkaan lukkoon.

Aira Samulin porukan villein juhlija

Tanssii tähtien kanssa -kilpailijat ovat suunnanneet suorien lähetysten jälkeen jatkoille Helsingin yöhön. Ali ei kuitenkaan lukeudu porukan villimpiin juhlijoihin.

- Minulla on lapset kotona, joten olen lähtenyt todella aikaisin kotiin. Lisäksi olen ollut autolla liikenteessä. Sanotaan, että Aira Samulin on joukon villein juhlija, Ali naureskeli.

90-vuotias Aira myönsikin Seiskalle, että hän pui kisan tapahtumat jokaisen jakson jälkeen myöhäisellä ravintolaillallisella kisan tuomarien kanssa.

Tanssiminen ei ole jäämässä osaksi Alin elämää.

- En näe itseäni tanssisalilla harjoittelemassa. Yökerhossa tulen tanssimaan aina, Ali naureskeli.

"Vaatteet venyivät"

Tanssikilpailun aikana Ali ei ole huomannut kropassaan suurempaa muutosta.

- En ole laihtunut yhtään. En ole käynyt puntarilla, mutta sen olen huomannut, että vaatteet ovat löystyneet. Luultavasti ne ovat vaan venyneet.

Koomikkona Alin työ on ollut aina iltapainotteista.

- Maaliskuun lopussa starttaa viikon kiertue ja syksyllä on paljon töitä.