fbq
TTK-tuomari Jukka Haapalainen elää matkalaukkuelämää: Lontoo on tukikohtamme! | Seiska
Uutiset
15.09.2015 19:00
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
TTK-tuomari Jukka Haapalainen elää matkalaukkuelämää: Lontoo on tukikohtamme!
TTK-tuomari Jukka Haapalainen elää matkalaukkuelämää: Lontoo on tukikohtamme!
Uutiset
15.09.2015 19:00
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Tanssii tähtien kanssa -tuomari ja tanssija Jukka Haapalainen opettaa vaimonsa Sirpa Suutari-Jääskön kanssa tanssimista ympäri maailmaa. Viime viikolla pariskunta avasi tanssistudion Helsingin Ruoholahteen. 
 
– Lontoon-koti on tukikohtamme, mutta pyrimme käymään Suomessa kerran kuukaudessa. Suomen ja Lontoon lisäksi opetamme tanssimista niin Venäjällä, Aasiassa kuin Amerikassa, Jukka ja Sirpa kertoivat Seiskalle studionsa avajaisissa.
 
 
 
 
Työreissuilla Sirpa ja Jukka ovat oppineet puhumaan uusia kieliä. 
 
– Kiinan kieli ei taivu, mutta osaamme japania. Vaikka emme osaakaan kaikkia mahdollisia kieliä, onneksi tässä meidän ammatissa kehonkieli riittää kommunikointiin. 
 
Helsinkiin avatun tanssistudion palkkalistoilla on 18 opettajaa, joista moni on toiminut tähtivalmentajana Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa.
 
– Juri, Ansku, Katri, Janne ja Sutu, Jukka listaa.
 
Suurin osa opettajista on myös Sirpan ja Jukan entisiä oppilaita. 
 
– He ovat upeita ammattilaisia, joilla on oma työkenttä jo olemassa. He ovat yhtä suurta perhettä kanssamme. 
 
Avajaisia edeltäneen viikon Jukka vietti auton ratissa, sillä hän kuskasi tavaroita paikasta toiseen, jotta sali saatiin ajoissa valmiiksi. 
 
– Tämä on suuri unelmamme, sillä olemme jo vuosia haaveilleet täysin omasta studiosta. Kaapelitehdas otti meihin yhteyttä, kun tila vapautui. Tilalle olisi ollut monta muutakin ottajaa, joten piti tehdä nopeita päätöksiä.