Uutiset

TPS-hyökkääjältä erikoinen kommentti pudotuspelien alla: Tuskin sentään molemmat veskarimme notkahtavat

21.03.2017 14:26

Liiga-keväässä vaihdetaan tänään iso vaihde silmään, kun kutkuttavat pudotuspelit käynnistyvät kahdella paikkakunnalla. Tapparan ja Ilveksen selvitellessä Tampereen herruutta Hakametsässä TPS isännöi kotikaukalossaan Helsingin IFK:ta.

Kovin mestaruusmölinä on vellonut Tapparan ympärillä, mutta runkosarjakakkonen TPS on saanut valmistautua kevään tosipeleihin kaikessa hiljaisuudessa.

- Minusta on vain parempi, että meitä pidetään vähän altavastaajina. Tulemme hiljaisuudesta ja yllätämme kaikki, Tepsin Jasper Lindsten uhoaa Seiskalle.

Oletteko mustavalkoinen uinuva jättiläinen?

- Kyllä, just simmonen!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos
TPS:n Jasper Lindsten, 22, palkittiin runkosarjan tehopelaajana. Matti Keinonen -palkinto irtosi teholukemalla +28.
TPS:n Jasper Lindsten, 22, palkittiin runkosarjan tehopelaajana. Matti Keinonen -palkinto irtosi teholukemalla +28.

Palloseuran suurimmat vahvuudet löytyvät kuulemma johtajuudesta ja siniviivalta. Lindsten nostaa esiin joukkueensa kapteenin, pitkällä urallaan kaiken mahdollisen ja mahdottomankin nähneen Tomi Kallion.

- Hän ei ole hirveästi äänessä, mutta kun on, kaikki kuuntelevat.

- Puolustaminen on toinen vahvuutemme. Ja yleensähän puolustamalla voitetaan mestaruuksia, Lindsten virnuilee.

On totta, että Tepsiltä löytyy Henrik Tallinderin kaltaisia kokeneita luutia, mutta maalivahtipeliä on etukäteen pidetty pienoisena kysymysmerkkinä. Artukaisten pellonkupeessa kysymys kuuluukin, kestääkö Oskari Setäsen ja Aleksandar Georgijevin kasetti?

- Uskon kyllä, että kestää. Georgijev voitti meille aikoinaan A-nuorten mestaruuden, mutta Oskusta en sitten tiedä, millainen pudotuspelivahti hän on…

- Ei se kuitenkaan siitä jää kiinni, vaikka Osku – tai kumpi vaan – notkahtaisi. Tuskin sentään molemmat notkahtavat, meillä on hemmetin hyvät veskarit. Minä ja joukkue luotetaan kumpaankin ihan yhtä paljon, Lindsten pyörittelee.

Kanada-malja

TPS:n ja HIFK:n välinen puolivälieräsarja alkaa tänään tiistaina Turun Gatorade Centerissä klo 18.30. Välieräjoukkue on selvillä viimeistään lauantaina 1.4.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!