fbq
Uutiset
28.11.2018 14:04
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: NELONEN
Eveliina Uosukainen
TIS-kaunotar Eveliina avautui blogissaan - rakensi itsetuntonsa rintojensa varaan: "Seuraavaksi en ollutkaan villasukkatissi vaan heruttelija!"
Uutiset
28.11.2018 14:04
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: NELONEN

Temptation Island Suomi -sarjasta tuttu kaunotar, Bile-Danina tunnetun Daniel Lehtosen puoliso Eveliina Uosukainen paljasti aiemmin tässä kuussa käyneensä rintojen pienennysleikkauksessa. 

Lue lisää: OHO, BILE-DANIN KIHLATTUNA TUNNETTU TIS-EVE KÄVI RINTOJEN PIENENNYSLEIKKAUKSESSA: "TÄMÄ ON OLLUT MIELESSÄ LUKIOIKÄISESTÄ SAAKKA"

Nyt kaunotar avautuu aiheesta syvemmin blogissaan. Eveliina kertoo, että hänen rintansa alkoivat kasvaa ala-asteella muita luokkatovereitaan aikaisemmin. Osa hänen koulukavereistaan naureskeli ja väitti hänen täyttäneen rintaliivinsä villasukilla.

No ne huhut jäi pian sikseen, kun aloin suosimaan yläasteelle päästyäni vaatetuksessa mahdollisimman ison kaula-aukon paitoja (myöskin tää upee pissistely aika sivujakauksineen ja lokin paskoineen silmäkulmissa teki osansa siihen tyyliin). Seuraavaks en ollutkaan villasukkatissi vaan heruttelija. Omalla tavallaan se oli hauskaa näyttää muille niiden olleen väärässä, Eveliina kirjoittaa. 

Teini-ikäisenä Eveliina alkoi syödä e-pillereitä, minkä seurauksena hänen rintansa kasvoivat entisestään. Kasvun seurauksena Eveliina alkoi kärsiä niska- ja hartiaseudun kivuista, ja hän joutui käymään fysioterapiassa. Silloin hän alkoi pohtia rintojen pienennysleikkauksesta, mutta koulun terveydenhoitaja kehotti Eveliinaa odottamaan täysi-ikäisyyteen asti.

Samaan aikaan Eveliina kärsi huonosta itsetunnosta, joka johtui hänen kokemastaan koulukiusaamisesta ja ulkonäköönsä liittyneistä ilkeistä kommenteista.

-  Samaan aikaan aloin kuulemaan paljon kehuja mun tisseistä. Oikeastaan ne oli ainoita hyviä kommentteja mitä mulle heitettiin siihen aikaan ja aloin pian rakentamaan mun itsetuntoa mun tissien varaan ”ainakin mussa on edes yksi asia hyvää”. Ajatus leikkauksesta jäi taka-alalle ja mietin, että ehkä nää kaikki haittapuolet on sen arvosia, että mussa nähdään ees jotain hyvää, Eveliina kirjoittaa blogissaan. 

Lue Eveliinan blogikirjoitus kokonaisuudessaan täältä.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »