fbq
Uutiset
04.07.2020 13:47
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Lars Johnson, Seiskan toimitus
Wallu
TIS-Wallu bongattu Linnanmäeltä - Emilia-rakas ja paras kaveri seurueessa mukana! Kuva!
Uutiset
04.07.2020 13:47
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Lars Johnson, Seiskan toimitus

Kevään 2020 Temptation Island Suomen yksi puhutuimmista henkilöistä, Wallu, ei jäänyt murheen vangiksi, vaikka parisuhde Emilian kanssa ajautui ohjelman saatossa konkurssiin. Ohjelman jälkeen Emilia kertoi, että pari pyrki ratkomaan keskinäisiä ongelmiaan ammattilaisen avulla.

Lue myös: Wallun perhe ei innostunut Temptation Island Suomesta – isältä tyhjentävä kommentti ennen kuvausmatkaa!

- Ollaan Wallun kanssa ruvettu käsittelemään asioita ja ollaan käännytty ammattiauttajan puoleen. Ollaan yritetty aikuistua!

Sitten Emilia kertoi, että hän on ottanut loparit pitkäaikaisesta työpaikastaan ja lähtee syksyllä opiskelemaan lähihoitajaksi. 

Yllättävä yhteenpaluu

Viikon päivät sitten Temppareiden fanit saivat tuta todellisen yllätyksen. Wallu ja Emilia ilmoittivat, että yhteiselo jatkuu. 

- Kaikki on nyt paljon paremmin! Wallukin osaa ottaa paremmin huomioon. Varmaan, kun hän näki telkkarista oman touhunsa, niin se oppi, ettei noin voi käyttäytyä, Emilia arvioi Seiskalle.

He myös jakavat saman asunnon. Näin ollen "kotikiistoilta ei voi välttyä", mutta muutoin elämä on mallillaan. 

Lue: "Kaikki on paljon paremmin kuin ennen"

TIS-Iltarovio (kevät 2020) - vieraana Wallu!

 

Lintsillä!

Olisikohan kesäloma koittanut Wallulle, sillä Seiskan tarkkasilmäinen lukija havaitsi tämän tatuoidun komistuksen Helsingistä Linnanmäen huvipuistosta perjantaina 3.7. 

- Wallu oli kahden tumman kaunottaren naisen kanssa huvipuistossa. Heillä oli oikein hauskaa. 

Lukijan kuvasta käy ilmi, että toinen tummista kaunottarista istui huvipuistolaitteessa Wallun vieressä. Tarkempi silmäily ja erityisesti tatuoinnit paljastavat, että kyseessä on Emilian hyvä kaveri, joka ei kuitenkaan ole julkisuuden henkilö. 

Katsaus Emilian Instagramiin ja Story-osuuteen puolestaan paljastaa, että myös hän oli paikalla huvipuistossa ja seuruetta oli koolla enemmänkin. 

Wallu
Tilaa Seiskan uutiskirje! »