Katso videot!

TIS-Vilma paljastaa kaiken synnytyksestään YouTube-videolla - sisältö ei sovi herkille: ”En saanut kuin piikin ja lämpötyynyn!"

Uutiset | 03.06.2020 19:55

Temptation Island Suomi -ohjelman kolmannelta ja viidenneltä kaudelta tutut Vilma Karjalainen ja Juuso Lehmusvyöry saivat kaksi viikkoa sitten ensimmäisen yhteisen lapsen.

Esikoistyttö syntyi keskiviikkoiltana 20. toukokuuta. Vilma kertoi synnytyksestä YouTubessa 40 minuutin mittaisella "Synnytystarinani"-videolla ja videon alussa kerrotaan, ettei sen sisältö sovellu herkimmille.

- En saanut muuta helpotusta kipuihin kuin piikin ja lämpötyynyn, Vilma toteaa videolla.

Supistusten aiheuttama kipu oli Vilman mukaan sanoinkuvaamattoman suuri. Hän kertoo huutaneensa kivusta ja vaatineensa saada lisää kivunlievitystä. Ponnistusvaiheesta selittämiseen Vilma pyysi videolle apua Juusolta, koska tilanne meni ohi nopeasti ja Vilman muistikuvat siitä ovat hämäriä.

- Kun kuulin vauvan itkun ensi kertaa, onnenkyyneleet alkoivat valumaan. Se oli tosi kaunis hetki, Juuso kertoo videolla.

Lue lisää: Tuore isä purskahti onnen itkuun! TIS-Juuso jännitti karanteenissa vauvansa syntymää - "Huusin Vilmalle, että puske!"

Vilma on päivittänyt myös Instagramiin päällimmäisistä tuntemuksistaan. 

Synnytystarinani on tietyllä tavalla tosi surullinen, ahdistava, pelottavakin, mutta myös kaunis ja voimaannuttava. Synnytyksen jälkeen tiedän että pystyn tässä maailmassa ihan mihin vaan. Jopa yksin, kuvatekstissä kerrotaan. 

Juusoa harmittaa, ettei hän päässyt koronakaranteenin vuoksi mukaan synnytykseen, mutta toivoo, että seuraavan lapsen kohdalla se olisi mahdollista. 

Videon lopussa tuoreet vanhemmat suutelevat. Vilma on luvannut tehdä videon myös synnytyksestä palautumisesta. 

Vilma paljasti viime viikolla Instagramissa julkaisemallaan kuvaparilla, kuinka nopeasti hänen vartalonsa oli ehtinyt muuttua vain viikossa synnytyksen jälkeen.

Lue lisää: Huima muodonmuutos! TIS-Vilma julkaisi kuvan vartalostaan vain viikko synnytyksen jälkeen - seuraajat ihastelevat: "Naisen kroppa on mieletön!"

Katso alta viimevuotinen TIS-Iltarovio, jossa Vilma ja Juuso olivat vieraina!

 

 

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!