TIS-Vilma hätääntyi pahan kerran Sofia Belórfin vangitsemisesta - oli myöhästyä bileistä, antoi eriskummallisen kommentin somessa - lue!

Uutiset | 19.07.2019 21:00

Temptation Island Suomi -sarjasta tuttu Vilma Karjalainen on järkyttynyt fitness-kaunotar Sofia Belórfin tapauksesta.

Vilma oli valmistautumassa Helsingissä järjestettäviin Weekend-festivaaleihin, mutta hänen omat aikataulunsa pettivät pahemman kerran, kun uutinen Sofian vangitsemisesta iskeytyi tajuntaan median välityksellä. 

Lue myös: Tutkintavankeuteen! Sofia Belórf on vangittu käräjäoikeuden päätöksellä!

"Aivan hirveää, apua!"

Vilma kertoi tuntemuksistaan Instagram-tilinsä Stories-osiossa. Hän oli elänyt uutispimennossa asian suhteen, eikä hänellä ollut tarkempaa tietoa Sofian tai tämän avopuolison Niko Ranta-ahon rikosepäilyistä.

- Sain vasta nyt tietää, että Sofia on tuomittu jostain. Siis oikeudenkäynnissä! Ilmeisesti hänen miehensä on tehnyt jotain rahanpesujuttuja. Sofia sanoi, ettei hän tiennyt siitä. Tuo olisi aivan hirveää, apua, Vilma kauhisteli videossaan.

Seiskan toimitus haluaa oikaista Vilman käsitystä asiasta, sillä Sofiaa tai Nikoa ei ole vielä tuomittu mistään. Heitä epäillään rikoksista, ja heidät on vangittu esitutkinnan takia. Esitutkinnassa poliisi selvittää, mitä on tapahtunut ja kerää todisteita oikeudenkäyntiä varten. Syyllisyydestä ja tuomiosta päättää aikanaan tuomioistuin, tässä tapauksessa Helsingin käräjäoikeus.

Lue: Naamioituneet poliisit kiidättivät Sofia Belórin käräjiltä tutkintavankeuteen! Asianajaja pettyi: Tuottamuksellinen rahanpesu on ihan eri asia kuin törkeä - lue lisää!

 

Sofiaa epäillään rahanpesurikoksesta, avopuoliso Nikoa puolestaan törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta.

"Oma mielipiteeni on se...."

Vilma ei ottanut kantaa Sofian mahdolliseen syyllisyyteen tai syyttömyyteen, mutta oli silti hämmentynyt fitness-tähden tilanteesta. Ilmeisesti hämmennyksen takia Vilmalta pääsi viiltävä kuitti Sofian suuntaan.

- Oma mielipiteeni on se, että miten sä et parisuhteessa muka tiedä, mistä ne rahat ovat tulleet. Se on vähän… Toivottavasti ei ole mitään vakavaa kuitenkaan. Ihan hirveä tilanne. 

Lopuksi blondi halusi välittää kaikille naisille elämänohjeen.

- Naiset, tienatkaa omat rahanne, ettei käy noin!

Ohje on sellaisenaan varsin hyvä, mutta Sofian kohdalla epäilty tuottamuksellinen rahanpesu on vielä vain epäily. Poliisi tutkii kuumeisesti, mitä on tapahtunut ja mikä osuus kullakin henkilöillä tapahtumiin on. 

Viimeisimmät käänteet perjantailta voi lukea klikkaamalla tästä

 

Teksti:Antero Alhonen, Pauli Poutanen
Kuvat:Eva-Liisa Orupöld, Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!