Katso kuva!
vilma

TIS-Vilma bikineissä uima-altaalla - puhuu itsensä hyväksymisestä: "Muottiin kuuluminen ja seurapiireissä oleminen ei ole tärkeintä"

11.06.2019 06:13

Lukuisissa tositelevisio-ohjelmissa, viimeisimpänä Temptation Island Suomi 5. kaudella nähty Vilma Karjalainen on lomailemassa paraikaa puolisonsa Juuso Lehmusvyöryn  kanssa Miamissa. 

Lue myös: Temptation Island Suomi -kihlapari lemmenlomalla Miamissa – Thaimaan turistihattu sai haastajan: kuva!

Vilma julkaisi Instagram-tililleen kuvan, jossa hän poseeraa bikineissään uima-altaalla. Hän kertoo, kuinka itsensä hyväksyminen on kaunista. 

- Muistakaa et me eletään kerran, eikä tätä elämää kannata tuhlata siihen että murehtii miltä näyttää bikineissä tms. Bikinit päälle ja rannalle! Hyvä olo näkyy ulospäin. Uskokaa naiset itseenne, ootte kaikki upeita! Maailma olis ihan mälsä paikka ilman erilaisia ihmisiä, Vilma kirjoittaa. 

Vilma korostaa, kuinka on tärkeää puhua myös niistä vaikeista asioista. 

Muottiin kuuluminen ja seurapiireissä oleminen ei ole elämässä tärkeintä. Kaikki tietää että vaikka näyttäisi vaan kivoja hienoja juttuja ulospäin se ei sitä oikeesti ole, Vilma jatkaa kirjoituksessaan. 

(Voit selata kuvaa sen oikealta.) 

Juuso kosi Vilmaa Temptation Island Suomi -ohjelman viimeisellä iltanuotiolla. Vilman vastattuaan tahdon suuntasi rakatavaiset kihlajaismatkalle Miamiin. 

 

 

 

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: NELONEN

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!