TIS-Meiju ja Toni ensimmäisessä yhteishaastattelussa – näin suhde oikeasti eteni: ”Heitettiin Iiro pihalle ja minä toin kamat sisälle”

Uutiset | 20.11.2019 11:00

Temptation Island Suomi -rakkausrealityn viidennellä tuotantokaudella nähtiin suuria tunteita, kun pariskuntana saarelle lähteneiden Meijun ja Iiron suhde otti myrskyisän suunnan. 

Kauden loppua kohti Meiju ihastui palavasti sinkku-Toniin, mutta siitä huolimatta Meiju ja Iiro yrittivät ylläpitää suhdettaan vielä kuvausten jälkeen. Tuloksetta.  

Ei mennyt kauaakaan, kun Meiju ja Toni löysivät yhteisen sävelen ja ihastuksesta muuttui rakkaus.

tistoni

TAUSTAA: TIS-Meiju paljastaa: IIron jälkeen pikasuhde Tonin kanssa - ilmiriita seurasi: "Intohimosta en tiedä, mutta tulista se oli"

Sittemmin pariskunnan elämässä on ollut runsaasti ylä- ja alamäkiä, joita he puivat Temptation Island Suomesta tuttujen Anden ja Samulin Grilli-podcastissa. 

- Kun palasimme Suomeen, niin kävimme Meijun kanssa kaljalla ja keskustelimme siitä, että voisiko suhteestamme mahdollisesti kehkeytyä jotain. Sitten heitettiin Iiro pihalle ja minä toin kamat sisälle. Vietettiin heti alkuun yhteinen joulu ja uusi vuosi, mies nauraa.

Temptation Islandin -kilpailijat palasivat Suomeen joulukuun 21. päivä ja jouluaaton aattona Toni muutti Meijun luokse.  

- Ehdin minä siinä yhden yön nukkua yksin, Meiju nauraa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#igotyourback

Henkilön Toni Varpelaide (@varpelaide) jakama julkaisu

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
meiju koskelatis-meijuToni VarpelaideTis-ToniPARISUHDEparisuhdehaastattelu

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!