TIS-Meiju Koskela avautui somessa urakalla: "Eipä kiinnosta enää!" - karu tilitys!

Uutiset | 28.07.2020 21:01

Temptation Island Suomi -realityn viidennen kauden puhutuimpiin osallistujiin lukeutunut Meiju Koskela avautui eilen maanantaina (27.7.) somessa superpitkän tekstin kera, joka jatkui vielä kommenttiosiossakin.

Näin vaateliikkeessä työskentelevä helsinkiläiskaunotar kirjoitti Instagram-tilillään:

Oon diagnosointi itselläni kiltin tytön syndrooman. Vaikka oonkin äänekäs ja omat mielipiteet esille tuova sekä vastarannankiiski (mun biologian opettaja nimesi mut vastarannankiiskeksi ylä-asteella ja olin uudesta tittelistäni varsin ylepeä), niin oon sitä vaan sallivassa ja turvallisessa ympäristössä, Meiju aloitti.

- Mulla on tarve siihen, että ihmiset tuntee olonsa mun lähellä hyväksi. Mulla on tarve siihen, että minä kyllä jaksan, oli kyse sitten suuresta työmäärästä tai toisten ihmisten kuuntelemisesta, ymmärtämisestä tai tukemisesta. Mä olen koittanut jopa perustella ihmiselle keille ei kuulu pätkääkään mitä mä teen mun tekemisiä, koska koen tarvetta tulla hyväksytyksi kaikkien silmissä.

- Ja voi pojat se on taakka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oon diagnosointi itselläni kiltin tytön syndrooman. Vaikka oonkin äänekäs ja omat mielipiteet esille tuova sekä vastarannankiiski ( mun biologian opettaja nimesi mut vastarannankiiskeksi ylä-asteella ja olin uudesta tittelistäni varsin ylepeä), niin oon sitä vaan sallivassa ja turvallisessa ympäristössä. Mulla on tarve siihen, että ihmiset tuntee olonsa mun lähellä hyväksi. Mulla on tarve siihen, että minä kyllä jaksan, oli kyse sitten suuresta työmäärästä tai toisten ihmisten kuuntelemisesta, ymmärtämisestä tai tukemisesta. Mä olen koittanut jopa perustella ihmiselle keille ei kuulu pätkääkään mitä mä teen mun tekemisiä, koska koen tarvetta tulla hyväksytyksi kaikkien silmissä. Ja voi pojat se on taakka. Se on taakka kaikille jotka kokee olevansa samanlaisia. Muitten miellyttäminen ja muilta hyväksynnän hakeminen on ihan luonnollista ja normaalia, mutta kun mennään oman jaksamisen rajoilla niin se ei enää palvele ketään. Mä en ole aina ollut tälläinen, oon tehnyt omat valinnat miettimättä muita ja tiedostanut ettei mun valinnat millä ei ole vaikutusta muihin, ole kenenkään muun kun mun asia. Jotenkin kummasti kun on lakannut kuulemasta/lukemasta itsestään paskaa päivittäin niin huomaan myös tämän piirteen itsessäni selkeämmin, mitä en itsestäni tunnista. Mutta jotenkin kai se on luonnollista? Että muuttuu myllytyksessä. En oo uskaltanut sanoa mun mielipiteitä, ettei ihmiset loukkaannu, oon miettinyt mitä voin sanoa ja jakaa ja mihin asiaan pututaan jos jaan kuvan vaikka mun vaatekaapista. Eipä kiinnosta enää. Oon aina ollut sitä mieltä, että nillittäjät on perseestä. Eri asia kritisoida oikeesta asiasta, mutta jos kritiikki kohdistuu kaikkeen mitä joku tekee, niin oot vaan nillittäjä. Jos et ymmärrä tekojen taustoja, ne ei ehkä sulle myöskään kuulu eikä sulla edes tarvi olla mielipidettä asiasta. Jos sun moraalit ei kohtaa jonkun kanssa, niin asiallinen yksityisviesti on ihan eri asia huomauttaa asioista kun se että vingut toisen ihmisen kuvan alla julkisesti, varsinkaan jos asia ei liittykuvaan/kuvatekstiin. Se on nöyryyttämistä ja kiusaamista vaikka sä tekisit sen mihin syyhyn nojaten tahansa. (Jatkuu kommenteissa->)

A post shared by Meiju Koskela (@meijukoskela) on

Lue myös: TIS-Meiju sai lomautuksen ja aikoo viettää hiljaiseloa: Tempparit-reissua ei oikein voinut pitää lomana ja siitä tuli hirveä mylly, nyt on aikaa miettiä omia asioita

"Oon aina ollut sitä mieltä, että nillittäjät on perseestä"

Meiju kertoi, että julkisuus on muuttanut häntä.

- Mä en ole aina ollut tälläinen, oon tehnyt omat valinnat miettimättä muita ja tiedostanut ettei mun valinnat millä ei ole vaikutusta muihin, ole kenenkään muun kun mun asia. Jotenkin kummasti kun on lakannut kuulemasta/lukemasta itsestään paskaa päivittäin niin huomaan myös tämän piirteen itsessäni selkeämmin, mitä en itsestäni tunnista. Mutta jotenkin kai se on luonnollista? Että muuttuu myllytyksessä.

Nyt Meiju on päättänyt tehdä muutoksen.

- En oo uskaltanut sanoa mun mielipiteitä, ettei ihmiset loukkaannu, oon miettinyt mitä voin sanoa ja jakaa ja mihin asiaan pututaan jos jaan kuvan vaikka mun vaatekaapista. Eipä kiinnosta enää. Oon aina ollut sitä mieltä, että nillittäjät on perseestä, Meiju tilitti.

Lue myös: Stadin tavoitelluin kaunotar? TIS-Meiju etsii seuraa Tinderissä - ei kerro itsestään mitään!

"Kuvan alla vinkuminen on nöyryyttämistä ja kiusaamista"

Meijun avautuminen jatkuu...

Jos sun moraalit ei kohtaa jonkun kanssa, niin asiallinen yksityisviesti on ihan eri asia huomauttaa asioista kun se että vingut toisen ihmisen kuvan alla julkisesti, varsinkaan jos asia ei liittykuvaan/kuvatekstiin. Se on nöyryyttämistä ja kiusaamista vaikka sä tekisit sen mihin syyhyn nojaten tahansa.

- Hyvän olon lisääntyessä en anna enää yhdenkään ihmisen asettua sen tielle. 

Mä en oo mikään asia, mä oon ihminen. Sä saatat nähdä mut jonain hahmona, mutta se ei poista sitä tosiasiaa että mä elän, mulla on tunteet ja sanat vaikuttaa muhun samalla tavalla kun suhunkin.
Jos siis koen sun kommentin vihamielisenä, uhkaavana, vähättelevänä tai muuten vaan epäasiallisena niin en selittele tai vastaa siihen vaan poistan sen suoraan. Saatan jopa estää sut jos vedät tarpeeksi riman ali. Enkä aio tuntea siitä mitään häpeää.

Lue myös: ”Läpeensä vastenmielinen ohjelma!” Sanna Ukkola haukkui Tempparit – Tis-Meiju hiiltyi: ”pilkataan osallistujia!”

Meiju nosti pahoinpitelysyytteen

Iltalehti kirjoitti taannoin Meijun nostaneen pahoinpitelysyytteen on-off-kumppaniaan Toni Varpelaidea vastaan. Tapahtumat olivat alkaneen uudenvuoden yönä, ja tapahtunutta käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa ensi vuonna.

- Puhelimeni viskautui vahingossa Meijun päähän. Tarkoitukseni ei todellakaan ollut pahoinpidellä häntä. Tiedän, ettei puhelimen heittäminen ole oikein, mutta tarkoitus ei ollut osua häneen. Heti tapahtuman jälkeen olin erittäin hädissäni. Yhä edelleen olen tapahtuneesta erittäin pahoillani, Toni kertoi Iltalehdelle.

Somessa käytyjen viestien perusteella kaksikko on tapahtuneesta huolimatta vielä väleissä keskenään.

Lue myös: TIS-Meijun avoin tilitys - myöntää olleensa epävarma ja itsekäs: ”Pyysin anteeksi vain silloin, jos koin tarvitsevani toista ihmistä!”

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!