fbq
Uutiset
03.05.2019 18:01
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
TIS-Jennan Iltarovio jakso 8: Totuus kulisseista – pussailu Iiron kanssa ja Juhiksen raivarit: ”Meijun iltanuotiovideossa oli valhe!"
Uutiset
03.05.2019 18:01
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

TIS-Jennan Iltarovio-videoblogin tuoreimmassa jaksossa paneudutaan kulisseihin ja asioihin, mitä katsojat ovat Jennalta ja muilta kilpailijoilta kyselleet. 

Viime aikoina jaksoissa on vilahtanut koiria, joiden hyvinvointi on huolettanut monia ihmisiä. Jenna kertoo, että huoli on täysin aiheetonta. 

- Siellä on resortin koiria sekä kulkukoiria. Meidän resortin koiran nimi oli Dumbo ja pidimme siitä Sallan kanssa hyvää huoltaa.  Annoimme sille huomiota, leikimme sen kanssa ja puhdistimme sen punkeista. Dumbo sai myös nukkua yönsä meidän ilmastoidussa makuuhuoneessamme, joten ne eivät olleet kaltoin kohdeltuja.  

Lue lisää: Temptation Island Suomi: Törkeyksiä, itkua, raivokohtauksia! Joukon nuorimmainen osoittaa olevansa mies - miten kestää Juhon ja Iiron kantti?

Kuluneella viikolla katsojat näkivät myös tilanteen, jossa Juhon pinna petti lopullisesti. Tuohtunut mies heitteli astioita ja haukkui resortin sinkkuja erittäin rumasti.

- Minä annoin anteeksi, minusta ei ole niin paha juttu vähän nimitellä. Itse en kokenut oloani uhatuksi, kun sitäkin on kysytty. Mutta kyllä se varmasti näytti aika rajulta, kun tavarat lenteli. 

Lue lisää: Vapunviettäjät huomio! Temptation Island Suomi -asiantuntijan tärkeä neuvo: Näin pääset Juhis-känniin ja myös selviät siitä!

Totuus iirosta

Iltanuotiovideolla Meiju joutui katsomaan, kuinka Venla sanoo, että Iiro tuolla pussaili Jennan kanssa. Meillä oli leikki, jossa sinun  piti syödä kermavaahtoa toisen päältä. Sitä ennen Iiro tuli ja pussasi mua. Sanoin sille, että mitä vittua sinä teet. Sanoin sitten Pauliinalle ja Sallalle, ettei se ollut ok. Minä en ole Iiroa pussailut, vaan hän on pusannut minua!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »