Uutiset
Katso kuva!

TIS-Emilia ja Wallu bongattiin romanttisilla treffeillä Porvoossa - kuva!

09.08.2020 17:08

Seiskan tarkkasilmäinen lukija bongasi lauantaina 8. päivä elokuuta Temptation Island Suomen 7. kauden kohupariskunnan Porvoossa. Emilia ja Wallu viettivät romanttista treffi-iltaa Porvoon jokirannan terassilla. 

Lue myös: TIS-Wallu bongattu Linnanmäeltä - Emilia-rakas ja paras kaveri seurueessa mukana! Kuva!

- Molemmat olivat todella iloisen oloisia, ja he nauttivat illasta, Seiskalle kuiskaillaan. 

Kohupariskunta tilasi terassilla itselleen hampurilaiset ja oluet.

- He istuivat siinä aika pitkään. Ilmeisesti siis suhteen ongelmat ovat takanapäin ainakin toistaiseksi, Seiskalle kerrotaan.

Kuva!

Emilia ja Wallu
Molemmat olivat todella iloisen oloisia, ja he nauttivat illasta, Seiskalle kuiskaillaan

Instagram-päivitykset

Sekä Emilia että Wallu lisäsivät eilen kuvia Porvoosta someen. Yheiskuvia ei kuitenkaan olla vielä nähty kummankaan Instagram-syötteessä.

- Päiväreissu Porvooseen! Oon ikuisuuden halunnu käydä Turussa ja Porvoossa ja nyt mä oon käyny molemmissa, helposti mut saa happyks, Emilia kirjoitti julkaisuun.

- Porvoo on ihan jees kesäkaupunki, Wallu totesi omassa julkaisussaan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emilia Ikonen (@ikoonen) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wallu✨ (@waldemvr) on

Suhde kukoistaa

Emilia ja Wallu erosivat Temptation Island Suomen viimeisellä iltanuotiolla myrskyisän matkan päätteeksi. Ohjelman jälkeen Emilia kuitenkin kertoi, että pari pyrki ratkomaan keskinäisiä ongelmiaan ammattilaisen avulla.

Lue myös: Temptation Island Suomi: Emppu avautuu Wallusta ja murtuu kyyneliin - "Kaverit toivoo, että me erottaisiin, ja mulla aukeaisi silmät!"

Seiska tavoitti pariskunnan heinäkuun lopulla, jollloin selvisi, että aloitteen yhteenpaluusta tekikin Emilia. Tämä tapahtui huhtikuussa syntymäpäivänsä jälkeen, jolloin hän otti yhteyttä Walluun. 

- Emilia pyysi käymään sen luona ja siitä sitten alettiin taas pikku hiljaa tapailla, Wallu kertoi Seiskalle.

Yhteenpaluuseen vaikutti myös se, kuinka paljon he viihtyvät toistensa seurassa. 

- Kaikki on nyt paljon paremmin! Wallukin osaa ottaa paremmin huomioon. Varmaan, kun hän näki telkkarista oman touhunsa, niin se oppi, ettei noin voi käyttäytyä, Emilia arvioi. 

Lue lisää: Emilia ja Wallu erosivat Temptation Island Suomen iltanuotiolla - välit lähentyivät silti vielä uudestaan, yhteenpaluu mahdollinen: "Ollaan yhdessä käyty ammattiauttajalla!"

Emilia ja Wallu muuttivat yhteen kesällä. Tulevaisuutta he eivät ole vielä tarkemmin suunnitelleet, mutta tietävät, ettei kummallakaan ole uusi ero toiveissa.

- Kyllä tämä yhteiselämä sujuu hyvin. Mielestäni arki ja kaikki rullaa paljon paremmin. Osataan puhua asioista paremmin ja ottaa asiat paremmin esille ja ratkoo niitä asioita paremmin, Wallu kertoi Seiskalle kesällä. 

Wallun vierailu iltaroviossa 

Wallu vieraili myös keväällä Iltarovio -ohjelmassa Antero Alhosen ja Jenna Mäkikyrön haastateltavana, jossa hän kertoi avoimesti omista temppari-möläytyksistään.

 

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!