Herra Ylppö sai uutta virtaa eron jälkeen.

Syvissä vesissä uinut muusikko Herra Ylppö sai uutta virtaa: ”Päätin, etten tartu pulloon!”

22.02.2020 11:04

Haloo Helsinki! -yhtyeen hitteihin perustuvaan Maailma on tehty meitä varten -musikaalin kutsuvierasensi-iltaan asteli hyväntuulinen mies. Herra Ylppö, oikealta nimeltään Frank Mäntymäki, oli suorastaan yhtä hymyä Linnanmäen Peacock-teatterissa.

– Olen tehnyt Haloo Helsingille musavideoita, ja yksi heidän hittinsäkin on käsialaani, Jos mun pokka pettää. Viihdyn helvetin paljon paremmin kameran takana kuin sen edessä, nykyään harvemmin julkisuudessa nähty multitalentti naurahtaa Seiskalle.

– Kieltäydyin varmaan 5–6 vuotta kaikista haastatteluista. Uuden levyni myötä olen kohta jokaisessa telkkariohjelmassa!

Lue myös: Eronnut muusikko Herra Ylppö ikävöi lapsiaan ”Perhe-elämään ei ole paluuta!”

Herra Ylpön eli Frank Mäntymäen, 46, toissa perjantaina ilmestynyt uutuusalbumi Lovi on tummasävyinen.  – Levy käsittelee pelkästään eroa.
Herra Ylpön eli Frank Mäntymäen, 46, toissa perjantaina ilmestynyt uutuusalbumi Lovi on tummasävyinen. – Levy käsittelee pelkästään eroa.

Positiivisin mielin

Hiljattain ilmestynyt Lovi on Herra Ylppö & Ex -kokoonpanon ensimmäinen pitkäsoitto. Kyseessä on kuulemma pesunkestävä erolevy, joka juontaa juurensa Frankin ja hänen Petra-vaimon 10-vuotisen parisuhteen päätökseen keväällä 2018.

– Avioeroprosessi oli rankka. Itse asiassa avioeromme astui voimaan syntymäpäivänäni, ja siksi uutuuslevyni sinkkubiisi on nimeltään Syntymäpäivä. Olen uinut syvissä vesissä, mutta nyt olen saanut uutta virtaa uuden bändin ja bändikavereiden myötä.

Lue myös: Muusikko Herra Ylppö toipuu erostaan: ”Olen kiitollinen, etten sairastunut masennukseen!”

– Suhtaudun nykyään avoimemmin ja positiivisemmin elämään. Kun perhe hajoaa, ei voi jäädä kieriskelemään. Silloin on pakko alkaa nähdä useampia puolia tästä maailmasta. Päätin, etten tartu pulloon, vaan yritän löytää valon, Frank summaa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!