fbq
Uutiset
19.01.2019 17:50
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
janita lukkarinen
Syövästä selvinneen tosi-tv-kaunotar Janita Lukkarisen kunto romahti – leikki kuin mitään ei olisi tapahtunut: Myönnän, että oon ollut tosi naivi!
Uutiset
19.01.2019 17:50
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Kun tosi-tv-kaunotar Janita Lukkarinen asteli viime kesänä lääkärin vastaanotolle, ei nainen voinut aavistaa, että hän saisi vain muutaman kuukauden elinaikaa. Janitalla todettiin imusolmukesyöpä, jonka lisäksi häneltä löydettiin kuusi syöpäkasvainta. 

Ennen vuoden vaihdetta Janita sai vihdoinkin kauan odotettuja ilouutisia. 

–Lääkäri oli hetken hiljaa ja sanoi, että jatkohoitoja ei enää tarvitsisi! Mun syöpä on poissa! Ja hoidot jäivät pelkkään kemoterapiaan. En voi uskoa tätä! Kiitos jokainen enkeli, joka on rukoillut puolestani. Tää oli suurin ihme, jonka oon ikinä saanut todistaa! Joulu on maagista aikaa todellakin! Janita kirjoitti sosiaalisessa mediassa. 

Nyt tilanne on jälleen kääntynyt päälaelleen. 

–Myönnän että oon ollut tosi naivi sen suhteen, etten halunnut myöntää sairastavani loppuelämäni syöpää. Halusin leikkiä, että se olisi lopullisesti poissa. Joka päivä mä esitän jopa itselleni, että kaikki olisi hyvin, koska en voi enää kohdata sitä pirua joka istuu mun olkapäällä.


Kivut ovat palanneen hiipien ja Janitan vointi on ollut vaihteleva. Myös oksentelu on tehnyt paluun. 

Silti mä olen halunnut nauttia elämästä ja vetää täysillä, kuin viimeistä päivää unohtaen sen kaiken, mitä mä oikeasti jouduin käymään läpi. Mutta mun täytyy taas kohdata elämän realiteetit ja laskea se typerä naivius itestäni hetkeksi. Mun tila on alkanut taas heikkenemään, sain vaihtaa tutut sairaalavaatteet päälle ja turvautua tuttuun sairaalavuoteeseen ja lääkäreihin.

Seiska uutisoi aikaisemmin tällä viikolla, että Janita on aloittanut työskentelemään yhdessä Johanna Tukiaisen esiintymisryhmän kanssa.

–Mun päässä toistuu sanat "ei just nyt"... Ei tietenkään, mieluiten ei enää ikinä, mutta ei ainakaan juuri nyt, mulla olisi niin paljon täällä tehtävää.