fbq
Uutiset
28.11.2018 08:04
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Ari Lahti
Janita Lukkarinen katuu silikonirintojaan.
Syövästä parantunut tosi-tv-kaunotar Janita Lukkarinen: Kadun silikonirintojani – ”Ei näin isoista ole kuin vaivaa!”
Uutiset
28.11.2018 08:04
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Ari Lahti

Seiska kertoi viime viikolla, että tosi-tv-ohjelmista tutuksi tullut Janita Lukkarinen, 25, on parantunut aggressiivisesta syövästään.

– Lääkäri soitti ja kertoi, että syöpää ei enää ole. Kasvaimeni ovat pienentyneet todella hyvin, mutta ne pitää saada vielä kokonaan pois.

– Voi olla, että tarvitsen vielä sädehoitoa tai leikkauksen, mutta syöpä on nyt selätetty, Janita kertoo ja syttyy valtavaan hymyyn.

Lue lisää: Vakavasti sairastunut tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen sai lääkäriltään yllätyspuhelun: Syöpä on selätetty!

Janita on tullut tunnetuksi tosi-tv-ohjelmissa povekkaasta olemuksestaan. Nyt hän myöntää ennen syöpää ajatelleensa itseään vain ulkonäön kautta.

– Olen aina esittäytynyt maailmalle ulkonäölläni, ja sitten se vietiin minulta. Vaikka olin jo kalju, pidin viimeiseen asti tekoripsiäni.

– Hoidot ovat vieneet myös ihon elastisuutta, ja kortisonilääkkeet toivat yhdeksän lisäkiloa, hän luettelee kehonsa muutoksia.

Lue myös: Aggressiivista syöpää sairastanut Janita Lukkarinen erosi pitkäaikaisesta kumppanistaan: ”Tahdon jatkossa vain hyviä asioita elämääni!”

Hoitojen aikana Janitan elämänarvot ovat muuttuneet.

– Kun katson entistä itseäni, mietin, miten tyhmä tyttö olen ollut. Kaikki ylimääräiset härpäkkeet olisi pitänyt jättää ottamatta. Ei näin isoista silikoneista ole kuin vaivaa.

– Olisi pitänyt jo aiemmin keskittyä hyviin asioihin, eikä siihen, mikä mielestäni oli pielessä itsessäni.

Lue myös: Tosi-tv-kaunotar Janita Lukkarinen avautuu syöpätaistelusta – ”Laittaa pomppimaan kuin duracell-pupu!”

Videolla Janita kertoo parantumisestaan!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!