Uutiset
Katso kuva!

Syövästä parantuneen tosi-tv-tähden Janita Lukkarisen some-seuraajat hämmästelevät kuvaa Tuksun Raamattuillasta: Nyt pitää ihan ääneen todeta, että Johanna vau, mikä muutos – katso!

17.12.2018 14:01

Seiska kertoi marraskuun lopulla, että tosi-tv-ohjelmista tutuksi tullut Janita Lukkarinen, 25, on parantunut aggressiivisesta syövästään.

Viikonloppuna kaunotar juhli kohublondi Johanna Tukiaisen pikkujouluissa, joissa vietettiin samalla ilmeisesti Raamattuiltaa. 

Janitan kaksikosta julkaisema kuva keräsi paljon tykkäyksiä ja yllättyneitä kommentteja hänen Instagram-seuraajiltaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barbiedolls 💗 #blessed

Henkilön Janita Lukkarinen JLu (@juanitapupu) jakama julkaisu

Onko tuo toinen Johanna tukiainen? Näyttääpäs hyvältä, kuin myös sinä tietysti.

- Nyt pitää ihan ääneen todeta että Johanna vau mikä muutos

- Johanna olen ylpeä miten ison muutoksen olet itsellesi saanut tehtyä työllä, ole ylpeä 

- Ootte niin upeita!

-Miltä vuodelta tää kuva on 

- Näytätte upeilta! Toivon teille kummallekin terveyttä ja mielenrauhaa tulevaan vuoteen!

Myös Johanna on julkaissut kuvia parivaljakosta omilla Facebook-sivuillaan. Hän on raitistumisensa myötä pudottanut huimasti painoaan.

Rankka vuosi

Sairastuminen herätti Janitan pohtimaan uusiksi elämänarvojaan ja auttamaan myös muita.

Vuosi alkaa hupenemaan loppua kohti, niin kuin se tekee joka kerta. Mutta tää vuosi oli mulle erityisen spesiaali. Sain kasvaa ihmisenä, luulla kuolevani, sairastaa syövän ja mikä tärkeintä tuoda syöpää sekä sitä omaa, myös muuttunutta, minä-kuvaa teidän tietoisuuteen. Mä toivon, että mä olen omalla olemuksellani antanut teille paljon työkaluja selvitä vaikeistakin paikoista, kun elämä välillä potkii päähän. Master Key on ikuisesti just sulla sun oman elämän läpi, mitä ikinä tapahtuukin. Ikävä kyllä mulla ei aika riitä olemaan jokaiselle teille personal Master Key käyttöohje, mutta yritän antaa teille parhaat neuvot olemalla oma itseni, vaikka se on yritetty viedä multa niin syövän, parisuhteen kuin muun maailman toimesta. Yksi asia on silti ylitse muiden. Älä ikinä lakkaa uskomasta itseesi, hän kirjoittaa.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram ja facebook
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!