Uutiset
Katso kuva!

Syöpäsairaan tosi-tv-tähti Janita Lukkarisen onnen päivä - syntymäpäivä perheen kanssa: "Ensimmäinen hoito takana"

01.07.2019 19:33

Uutisoimme viime viikolla, että vasta reilu parikymppinen tosi-tv-kasvo Janita Lukkarinen on jälleen joutunut sairaalahoitoon. Nuori nainen ehti jo hetken iloita terveydestään, kunnes hän sai kuulla imusolmukesyöpänsä uusiutuneen. 

- Vielä huhtikuussa kaikki oli kontrollitarkastuksessa ok. Tutut kivut tulivat kuitenkin toukokuussa takaisin, ja keuhkokuvat paljastivat syövän uusiutuneen, Janita kertoi Seiskalle. 

Lue lisää Janitan syöpätaistelusta

Nyt Janitalla on syytä juhlaan. Hän täytti viikonloppuna 26 vuotta. Lahjojen ja kukkien lisäksi Janitan viikonlopun kruunasi niin hyvä vointi, että hän pääsi kotiin rakkaimpiensa luokse. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mamacitaaa 26w 🌺🌺 Mun sisko on mun paraskaveri, lukee mua kuin avointa kirjaa, näkee mun sielunsalat ja arvaa kaikki mun lempiasiat elämän ikuisuudessa 😍🥰🦄 Kiitos @nanneere97, olin just kuolannut persikan väristä uutta laukkua ja Juicy Couturen hajuvettä 😍 ja sain ne vielä maailman kauneimpien kukkien kera 😍 VOISIKO SISKO ENEMPÄÄ OLLA ONNELLISEMPI?! Eka hoito takana ja sain näin ihanat lahjat vielä sen lisäks et pääsin kotiin mun rakkaiden luo 🙏😍🥰🦄🌈🌹❤️ ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ #fuckcancer#blondeillaonkivempaa#juicycouture#summer#pinkbaby#pink#🍑 #fila#teamo ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ 📸@nanneere97

Henkilön Janita Lukkarinen JLu (@juanitapupu) jakama julkaisu

- Eka hoito takana ja sain näin ihanat lahjat vielä sen lisäksi, että pääsin kotiin mun rakkaiden luokse, Janita kirjoittaa. 

Kyseessä on Janitan toinen kuvapäivitys pitkään aikaan. Hän lopetti sosiaalisen median tiliensä päivittämisen kuukausia sitten. Tilanne ei helpottanut Janitan syöpätaistelua seuranneiden ihmisten mieltä, jonka saattelemana Janitan vanhojen valokuvien kommenttiosiot täyttyivät huolestuneista viesteistä. 

- Nyt oon babet takasin somessa pienen itsensä etsiskelyn jälkeen. Kuten moni jo tietää mun harvinainen lymfooma on palannut ja tällä kertaa täytyy lyödä vielä hurjemmin syöpää vastaan. Tää on vasta alkusoittoa ja jaksan vielä hymyillä. Pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta! 


 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!