fbq
Uutiset
01.07.2019 19:33
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
janita lukkarinen
Syöpäsairaan tosi-tv-tähti Janita Lukkarisen onnen päivä - syntymäpäivä perheen kanssa: "Ensimmäinen hoito takana"
Uutiset
01.07.2019 19:33
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Uutisoimme viime viikolla, että vasta reilu parikymppinen tosi-tv-kasvo Janita Lukkarinen on jälleen joutunut sairaalahoitoon. Nuori nainen ehti jo hetken iloita terveydestään, kunnes hän sai kuulla imusolmukesyöpänsä uusiutuneen. 

- Vielä huhtikuussa kaikki oli kontrollitarkastuksessa ok. Tutut kivut tulivat kuitenkin toukokuussa takaisin, ja keuhkokuvat paljastivat syövän uusiutuneen, Janita kertoi Seiskalle. 

Lue lisää Janitan syöpätaistelusta

Nyt Janitalla on syytä juhlaan. Hän täytti viikonloppuna 26 vuotta. Lahjojen ja kukkien lisäksi Janitan viikonlopun kruunasi niin hyvä vointi, että hän pääsi kotiin rakkaimpiensa luokse. 

- Eka hoito takana ja sain näin ihanat lahjat vielä sen lisäksi, että pääsin kotiin mun rakkaiden luokse, Janita kirjoittaa. 

Kyseessä on Janitan toinen kuvapäivitys pitkään aikaan. Hän lopetti sosiaalisen median tiliensä päivittämisen kuukausia sitten. Tilanne ei helpottanut Janitan syöpätaistelua seuranneiden ihmisten mieltä, jonka saattelemana Janitan vanhojen valokuvien kommenttiosiot täyttyivät huolestuneista viesteistä. 

- Nyt oon babet takasin somessa pienen itsensä etsiskelyn jälkeen. Kuten moni jo tietää mun harvinainen lymfooma on palannut ja tällä kertaa täytyy lyödä vielä hurjemmin syöpää vastaan. Tää on vasta alkusoittoa ja jaksan vielä hymyillä. Pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta! 


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »