Janita Lukkarinen

Syöpäsairaan Janita Lukkarisen painajainen – kärsii rajusta kiusaamisesta: Teen useita rikosilmoituksia!

17.02.2020 14:33

Saattohoitoon joutunut tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen, 26, on kokenut viime viikkoina nettikiusaamista, josta hän on tekemässä rikosilmoituksia. Janita ei tarkenna Instagramin Stories-videolla, millaista kiusaamista on kokenut. 

- Mua on kiusattu niin paljon, että lääkäri määräsi mut nukkumaan. Sitten mä sain happiviikset, jotka auttavat mua rentoutumaan ja saamaan paremmin happea, Janita tilittää. 

- Ei kukaan kiusaa sairasta ihmistä. Kaikki ihmiset käyttävät hyväksi, että olen saattohoitokodissa, enkä pääse tekemään mitään millekään asialle. 

Seiskan saaman tiedon mukaan kiusaaminen saattaa johtua rahankeräyskampanjoihin, josta hän on saanut runsaasti kritiikkiä. Hän on kertonut käyttävänsä rahat vaihtoehtohoitoihin ja kuolemaansa, mutta osa Janitan seuraajista on epäillyt rahan menevän kaikkeen muuhun.

Seiska uutisoi tammikuun alussa, ettei Janitan syöpään ole löydetty lääkettä tai hoitokeinoja. 

- Jos haluaisin elää, minun pitäisi ryhtyä koehenkilöksi ja testata lääkkeitä, joita ei vielä ole testattu ihmisiin.
- En tiedä uskallanko, koska kukaan ei tiedä, miten lääkkeet vaikuttavat. Kukaan ei tiedä, millaisia komplikaatioita niistä voi seurata.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!