Syöpäleikkauksesta toipuva Jani Kokki: Palaan lavalle Hunksien kanssa!

Uutiset | 10.09.2015 17:11

Seiska on seurannut reilut kaksi vuotta Scandinavian Hunks -tanssiryhmästä tutun Jani Kokin, 34, taistelua aggressiivista peräsuolensyöpää vastaan.

Vaihtoehtoisiin hoitomuotoihin luottanut Jani suostui vihdoin leikkaukseen heinäkuussa.

−Iltapäivälehdissä kirjoitettiin, etten suosittele kenellekään vaihtoehtoisia hoitomuotoja. Tarkoitin kuitenkin, etten suosittele kenenkään tekevän niin kuin minä tein, ja tukeutumaan pelkästään niihin jättäen hoidot väliin. Paras tulos tulee molempia yhdistellen, Jani tähdentää.

"Vedän fiiliksen mukaan"

Jani palaa Hunksien riveihin suuressa laivashowssa Silja Galaxylla 26. syyskuuta.

− Tulee koskettava hetki, kun pääsee veljien kanssa lavalle. Tunne on varmasti aika samanlainen kuin Saku Koivulla silloin, kun hän palasi syöpätaistelun jälkeen kaukaloon, Jani pohti.

− Moni ihmettelee, miten voin esiintyä avannepussien kanssa, mutta aion vetää fiiliksen mukaan.

Kuudesti viikossa salilla

Lääkäri määräsi, ettei Jani saa käydä kolmeen kuukauteen salilla, mutta komistus jaksoi sairauslomaa vain 10 päivää.

− Minulle on nyt tullut 10 kiloa painoa takaisin, kun laihduin 8 kuukaudessa 20. Käyn salilla kuudesti viikossa, mutta se nyt on sellaista pappajumppaa. Aluksi piti varoa leikkaushaavoja. Plastiikkakirurgi kuitenkin yllättyi siitä, kuinka hyvin haavani ovat parantuneet, vaikka ne isoja olivatkin, Jani toteaa.

"Uusiutuu, jos uusiutuu"

Vaikka komistus iloitsee ”terveen papereista”, hän pitää huolta kontrollikäynneistä. Tällä viikolla Jani menee kokovartalon TT-kuvaukseen. Lokakuun lopussa vuorossa on magneettikuvaus ja paksusuolentähystys.

− Syöpä uusiutuu, jos uusiutuu. Nyt eletään terveenä ja uudet tuulet puhaltavat. Haluaisin saada uuden työn ja ammatin. Valmennus tuntuu nykyään enemmän suorittamiselta kuin kutsumukselta. Mietin kouluakin, mutta tulevaisuus on vielä auki, Jani pohtii.

KATSO LISÄÄ JANIN KUULUMISIA VIDEOLTA!

Helsingin Mellunmäessä asustava liikuntarajoitteinen Susan Koskinen, 45, liikuttui Janin syöpäleikkauksesta kertovasta jutusta niin syvästi, että itki kaksi päivää sängyssään. Lue kaikki Janin ja Susanin kohtaamisesta torstaina (10.9.) ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Hanna Juntto
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Esko Kovero jakaa intohimoisen harrastuksen rakkaansa kanssa: Voi katsoa yhdessä auringonlaskun kaunista hetkeä ja fiilistellä luontoa

Katso video!

Pahamainen betonikeskittymä kätkee sisäänsä vaikuttavia nähtävyyksiä! Kimmo Vehviläinen esittelee Seiskalle Keravan – video!

Katso video!

”Vierähti siinä kyynel jos toinenkin” Muutto palautti Nina Mikkosen unohtuneet muistot: Timo ehti asua siellä kanssamme 24 päivää

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!