Syöpähoidot saivat Heidi Sohlbergin lihomaan: Jos vähän tursuaa, se ei minua haittaa!

Uutiset | 30.03.2017 14:20

Ex-missi ja juontaja Heidi Sohlberg saapui Kummien järjestämän Smurffit: Kadonnut kylä -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan tyttärensä kanssa.

- Toinen lapsista jäi kotiin sairastelemaan. Käymme lasten kanssa leffassa jonkin verran ja askartelemme kotona, Heidi kertoi Seiskalle.

Rintasyövän selättänyt Heidi nauttii hektisestä keväästä. Hän juontaa parhaillaan Duunikunto-ohjelmaa, minkä lisäksi hän on palannut takaisin Elixirin pariin. Heidi on myös itse kova urheilemaan.

- Harrastan spinnigiä, kuntosalia, lenkkeilyä ja crossfittia. Tykkään haastaa itseäni. En haaveile kisailemisesta. Nautin siitä, kun itselläni on hyvä olla, Heidi naurahti.

Syöpähoitojen aikana Heidi lihoi.

- Osaan suhtautua elämään nykyään rennommin. Tänäänkin kuvauksissa nauroin, ettei minua haittaa, jos vähän tursuaa sieltä sun täältä. Elämässä on paljon vakavampiakin asioita. Pieni turvotus ei haittaa minua.

Lähensivätkö syöpähoidot välejä ystäviisi ja perheeseesi?

- Vaihtelevasti. Lähipiiriä ja perhettä sairaus yhdisti, mutta ystävät ovat jälkikäteen tulleet sanomaan, etteivät tienneet, mitä pitää sanoa. Kun olen nyt parantunut, ihmiset ovat olleet enemmän yhteydessä. Haluan nykyisin viettää enemmän aikaa lasteni kanssa ja olla läsnä.     

Syöpähoidot veivät Heidiltä hiukset. Hän on jo tottunut lyhyisiin hiuksiin.

- Olen päättänyt, etten aio kasvattaa enää pitkiä hiuksia. Tämä nykyinen malli on helppo.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!