fbq
Uutiset
24.12.2018 10:02
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Janita Lukkarnen
Syöpään sairastunut tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen julkisti uskomattoman joulun ilouutisen: "Suurin ihme, jonka olen ikinä saanut todistaa" - kuva!
Uutiset
24.12.2018 10:02
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska on seurannut kesästä asti tiiviisti tosi-tv-kaunotar Janita Lukkarisen syöpätaistelua.

Janita järkyttyi heinäkuussa, kun hänellä todettiin imusolmukesyöpä ja häneltä löydettiin peräti kuusi syöpäkasvainta. Hänelle annettiin aluksi vain kaksi kuukautta elinaikaa, mutta kemoterapian ja muun hoidon avulla Janita on syksyn aikana taistellut syöpää vastaan menestyksekkäästi. 

Lue myös: Tosi-tv-kaunotar Janita Lukkarinen avautuu syöpätaistelusta – ”Laittaa pomppimaan kuin duracell-pupu!”

Marraskuussa Janita paljastikin Seiskalle todellisen ilouutisen.

– Lääkäri soitti ja kertoi, että syöpää ei enää ole. Kasvaimeni ovat pienentyneet todella hyvin, mutta ne pitää saada vielä kokonaan pois.

– Voi olla, että tarvitsen vielä sädehoitoa tai leikkauksen, mutta syöpä on nyt selätetty, Janita kertoi marraskuussa.

Lue lisää: Vakavasti sairastunut tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen sai lääkäriltään yllätyspuhelun: Syöpä on selätetty!

Jouluaattoaamuna Janitalla oli lisää ilouutisia kerrottavanaan.

Hän julkaisi sosiaalisen median tileillään kuvan, jonka oheisessa kuvatekstissä hän kertoo uskomattomasta uutisesta lääkärin vastaanotolla.

- Sain suurimman joulunihmeen ikinä!  Menin lääkäriin 20.12.2018 odottaen jatkohoito-aikoja. Lääkäri kysyi vointia ja miten itse uskon tilanteen olevan. En halunnut vastata kysymykseen, koska en halunnut pettyä ja voimat tuntuvat edelleen olevan poissa, Janita kirjoittaa ja jatkaa:

- Lääkäri oli hetken hiljaa ja sanoi, että jatkohoitoja ei enää tarvitsisi! MUN SYÖPÄ ON POISSA!! Ja hoidot jäivät pelkkään kemoterapiaan!!! En voi uskoa tätä! KIITOS MUN JOKAINEN ENKELI, JOKA OOTTE RUKOILLUT MUN PUOLESTA! Tää oli suurin ihme, jonka oon ikinä saanut todistaa! Joulu on maagista aikaa todellakin! KIITOS TEILLE JOKAISELLE!

Lue myös: Aggressiivista syöpää sairastanut Janita Lukkarinen erosi pitkäaikaisesta kumppanistaan: ”Tahdon jatkossa vain hyviä asioita elämääni!”

LUE MYÖS: Syövästä parantuneen tosi-tv-tähden Janita Lukkarisen some-seuraajat hämmästelevät kuvaa Tuksun Raamattuillasta: Nyt pitää ihan ääneen todeta, että Johanna vau, mikä muutos – katso!