Uutiset
Katso kuva!

Syöpään sairastunut tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen julkisti uskomattoman joulun ilouutisen: "Suurin ihme, jonka olen ikinä saanut todistaa" - kuva!

24.12.2018 10:02

Seiska on seurannut kesästä asti tiiviisti tosi-tv-kaunotar Janita Lukkarisen syöpätaistelua.

Janita järkyttyi heinäkuussa, kun hänellä todettiin imusolmukesyöpä ja häneltä löydettiin peräti kuusi syöpäkasvainta. Hänelle annettiin aluksi vain kaksi kuukautta elinaikaa, mutta kemoterapian ja muun hoidon avulla Janita on syksyn aikana taistellut syöpää vastaan menestyksekkäästi. 

Marraskuussa Janita paljastikin Seiskalle todellisen ilouutisen.

– Lääkäri soitti ja kertoi, että syöpää ei enää ole. Kasvaimeni ovat pienentyneet todella hyvin, mutta ne pitää saada vielä kokonaan pois.

– Voi olla, että tarvitsen vielä sädehoitoa tai leikkauksen, mutta syöpä on nyt selätetty, Janita kertoi marraskuussa.

Jouluaattoaamuna Janitalla oli lisää ilouutisia kerrottavanaan.

Hän julkaisi sosiaalisen median tileillään kuvan, jonka oheisessa kuvatekstissä hän kertoo uskomattomasta uutisesta lääkärin vastaanotolla.

- Sain suurimman joulunihmeen ikinä!  Menin lääkäriin 20.12.2018 odottaen jatkohoito-aikoja. Lääkäri kysyi vointia ja miten itse uskon tilanteen olevan. En halunnut vastata kysymykseen, koska en halunnut pettyä ja voimat tuntuvat edelleen olevan poissa, Janita kirjoittaa ja jatkaa:

- Lääkäri oli hetken hiljaa ja sanoi, että jatkohoitoja ei enää tarvitsisi! MUN SYÖPÄ ON POISSA!! Ja hoidot jäivät pelkkään kemoterapiaan!!! En voi uskoa tätä! KIITOS MUN JOKAINEN ENKELI, JOKA OOTTE RUKOILLUT MUN PUOLESTA! Tää oli suurin ihme, jonka oon ikinä saanut todistaa! Joulu on maagista aikaa todellakin! KIITOS TEILLE JOKAISELLE!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!