Syöpää vastaan kamppaileva Heidi Sohlberg: Kielsin viinin itseltäni!

Syöpää vastaan kamppaileva Heidi Sohlberg: Kielsin viinin itseltäni!

Uutiset | 30.09.2016 17:51

Ex-missi Heidi Sohlbergillä, 35, todettiin viime heinäkuussa rintasyöpä. Vakava sairaus ei ole vienyt Heidiltä positiivisuutta, vaan hän on jatkanut leikkauksen jälkeen juontokeikkojaan. Heidi juontaa myös MTV3:lla suorana televisioitavan Roosa nauha -konsertin ensi tiistaina.

– Pari muotinäytöstä olen joutunut perumaan. Olen pyrkinyt olemaan itselleni armollinen hoitojakson aikana. Kehoa kuunnellen ja oman voinnin mukaan, Heidi linjaa.

Liikuntaa Heidi ei ole jättänyt, mutta alkoholin suhteen hän on vetänyt nollatoleranssia.

– En ole ottanut ruoan kanssa viiniä. Lääkärin mukaan lasin viiniä saisi nauttia silloin tällöin, mutta minun ei ole tehnyt edes mieli. Se rasittaisi kuitenkin maksaa entisestään, pohtii Heidi.

– Ehdin juoda skumppaa sitten uutenavuotena, hän suunnittelee.

 

Äiti kuoli rintasyöpään

Heidillä on kaksi sytostaattihoitoa takana. Neljä on vielä edessä.

– Mikäli kaikki menee hyvin eikä takapakkia tule kuumeen muodossa, hoitojen pitäisi olla ohi joulukuun alkuun mennessä, Heidi laskeskelee.

Heidin äiti menehtyi rintasyöpään vain 37-vuotiaana.

– Minulla on vahva luotto siihen, että kaikki menee hyvin ja parannun. Toistaiseksi kaikki on mennyt hyvin, mitä nyt aina kolottaa sieltä sun täältä. Pelkäsin kuitenkin paljon pahempaa oloa hoitokäyntien jälkeen, Heidi kertoo iloisena.

 

Tukea tuntemattomilta, voimaa lapsilta

Syöpähoidon myötä vuoden 2001 Miss Suomen päästä ovat hävinneet hiukset. Vaikka Heidi kävi hankkimassa peruukin, hän ei ole peitellyt päälakeaan, vaan sanoo säästävänsä aamuisin puoli tuntia, kun hiuksia ei tarvitse väkertää.

– Ihmiset ovat viestittäneet minulle, miten upealta näytän kaljuna. Olen saanut paljon kannustusta niin tutuilta kuin tuntemattomiltakin, mikä on ollut mieletöntä, Heidi kiittelee.

Heidin tukena kotona ovat olleet Niklas-puolison ohella pariskunnan 7- ja 9-vuotiaat lapset.

– En selviäisi arjesta ilman mieheni ja läheisteni tukea. Lasten energisyydestä ammennan myös voimaa, Heidi tunnustaa.

 

 

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!