Vain Seiskassa!
Valtteri Bottas.

Syntyykö sopimus? Valtteri Bottas kommentoi F1-neuvotteluitaan Seiskalle: ”Ei se niin piinaava ole”

24.08.2019 14:31

Koko moottoriurheilua seuraava maailma on seurannut henkeään pidätellen Valtteri Bottaksen ja Mercedeksen F1-tallin välistä sopimusvääntöä. Tuleeko jatkodiili? Jatkuuko nastolalaisen ura Mersulla vai jossain muualla?

Tilanteen tekee kinkkiseksi se, että Mersulla on vain yksi kisakuskin paikka vapaana. Se toinen pesti on pultattu itseoikeutetusti brittiraketti Lewis Hamiltonille, viisinkertaiselle F1-maailmanmestarille.

Bottaksen jatkopestin pahimpana uhkaajana on pidetty ranskalaislupaus Esteban Oconia. Yleensä luotettavan saksalaisaviisi Autobildin mukaan on kuitenkin mahdollista, että Ocon siirtyisi sittenkin Renault’lle. Se olisi hyvä uutinen Bottaksen jatkosopimuksen kannalta.

Oli miten oli, spekulaatiot vellovat villinä, vaikka formulat ovat parhaillaan kesätauolla. 

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Valtteri Bottas kommentoi F1-sopimusneuvotteluitaan Seiskalle sunnuntaina Pajulahdessa nimeään kantavassa duatlhon-kisassa.
Valtteri Bottas kommentoi F1-sopimusneuvotteluitaan Seiskalle sunnuntaina Pajulahdessa nimeään kantavassa duatlhon-kisassa.

Lisää pätkätöitä?

Neuvotteluiden vuoksi Valtteri on joutunut viettämään lomaansa puheluihin ja sähköposteihin vastaillen. Tilanteen voisi kuvitella olevan piinaava – varsinkin, kun pelissä on valtavat rahasummat.

– Ei se niin piinaava ole. Ei auta kuin odotella, ei tässä oikein muuta voi tehdä, Valtteri kuittaa kylmänviileästi Seiskalle.

Lue myös: Tiedätkö, miten rajuja urheilijoita F1-kuskit ovat? Krista Pärmäkoski hämmästeli Seiskalle Valtteri Bottaksen juoksukuntoa: ”Kyllä hän on todella kova”

Niin hullulta kuin se kuulostaakin, Bottasta voi luonnehtia pätkätyöläiseksi – olkoonkin, että vuoden mittaiset F1-sopimukset ovat miljoonien arvoisia. Hän on viimeiset kolme vuotta solminut vain yhden vuoden sopimuksia Mersulle, kuksikin kaudeksi kerrallaan.

Eikö olisi henkisesti helpompaa, kun saisi kerralla pidemmän sopimuksen?

– Totta kai se olisi, mutta nyt on tällainen tilanne. Ehkä sitten seuraavan sopparin kohdalla, Valtteri hymähtää.

Lue myös: Hurjakuntoinen kaveri! Keravalainen Sasu, 22, näytti Valtteri Bottakselle kaapin paikan Pajulahdessa – ”Ihan hauskaa!”

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja, Lahti
Kuvat: Pasi Murto, AOP

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!