fbq
Uutiset
03.06.2016 17:02
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus
Synttäreitään tänään juhliva Sedu Koskinen: Elämä on mennyt tissutteluksi!
Synttäreitään tänään juhliva Sedu Koskinen: Elämä on mennyt tissutteluksi!
Uutiset
03.06.2016 17:02
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus

Julkkisravintoloitsija Seppo ”Sedu” Koskinen täytti eilen torstaina 59 vuotta, mutta synttäreitään hän juhlii vasta tänään perjantaina. Sedu järjestää vapaamuotoiset synttärijuhlat pyörittämässään Hernesaaren ranta –ravintolakompleksissa.

– Täytyy varmaan ottaa muutama lasi samppanjaa. Sen verran tiukka kevät ollut tässä. Frendejä on kutsuttu jonkin verran, mutta eivät ne mitkään kovin viralliset juhlat ole, vaan rennolla fiiliksellä mennään, Seiskan tavoittama Sedu kommentoi.

 

”Krapula kestäisi kaksi viikkoa”

Ikääntyminen ei yhä kovasti töitä puskevaa ravintoloitsijaa vaivaa, eikä hän ota siitä paineita. Tosin hän myöntää, ettei melkein kuusikymppisenä enää juhlita ihan samaan malliin kuin joskus nuorempana.

– Kyllähän sitä varmaan pystyisi, mutta se krapula kestäisi kaksi viikkoa, Sedu toteaa.

– Tässä iässä täytyy koittaa pitää itsensä kunnossa ja elämään kaikin puolin niin terveellistä elämää kuin pystyy. Kaikessa täytyy olla kohtuus, kuten alkoholin nauttimisessa. Minulle on vanhemmiten käynyt kuten Suomen kansalle, eli olen viisastunut juomisen kanssa, enkä enää ota niin suuria määriä. Eikä se enää myöskään huvita, vaan juominen onkin enemmän muutama lasi viiniä tai skumppaa ja samppanjaa juhlissa. Oikeastaan tämä elämä on mennyt aikamoiseksi tissutteluksi, hän nauraa.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »