Hyppää pääsisältöön
Suvi

Suvi Pitkänen taistelee käräjillä: Rahaa on mennyt todella paljon – tästä on kyse!

Tosi-tv-tähti Suvi Pitkäsen kauneusalan yritystä SB Beauty & Productions Oy:tä haetaan konkurssiin. Espoon käräjäoikeuteen tuli lokakuun alussa vireille konkurssihakemus, jossa verohallinto vaatii Suvin yritystä konkurssiin yli 25 000 euron saatavien takia, koska Suvi ei ollut reagoinut aiemmin kesällä lähetettyyn maksukehotukseen. Summa koostuu pääasiassa arvonlisäveroista.

LUE LISÄÄ: POVIPOMMI SUVI PITKÄNEN JÄTTI ARVONLISÄVEROT MAKSAMATTA – KAUNEUSYRITYSTÄ HAETAAN KONKURSSIIN!

Seiska tapasi Suvin Dinoxin hyvinvointi-iltapäivässä, jossa hän avasi taustoja asialle. Hän syyttää veroveloista yrityksensä entistä kirjanpitotoimistoa.

- Olen haastamassa entistä kirjanpitotoimistoa oikeuteen. Huomenna menen käräjäoikeuteen kuultavaksi, siitä se rumba lähtee liikkeelle, Suvi kertoi viime tiistaina.

Ilta-Sanomat uutisoi tänään (25.10.), että käräjäoikeus päätti lykätä konkurssihakemuksen käsittelyä marraskuun 12. päivälle Suvin toimittamien selvityksien johdosta. Suvi oli pyytänyt lykkäystä vuoden loppuun.

Rahallinen menetys

Suvin mukaan koko prosessi alkoi lähes kolme vuotta sitten. Suvi huomasi, että luvut eivät täsmää, kun hän tarkasti yrityksensä kirjanpitoaan.

- Kirjanpito on käännetty nyt verojuristin toimesta, ja uusi kirjanpitotoimisto on tehnyt sen kokonaan uudelleen. Tämä on pitkä prosessi, mutta minä jaksan taistella.

Tapaus on aiheuttanut Suville rahallista haittaa.

- Rahaa on mennyt todella paljon, koska maksan muiden virheistä. Tällä hetkellä maksan kaksia arvonlisäveromaksuja päällekkäin, koska entinen kirjanpitotoimisto löi vuoden 2016 alvit. Tämä on monimutkainen tapaus.


Teksti:
Katja Lintunen
Kuvat:
Timo Korhonen

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!