Suvi Pitkänen

Suvi Pitkänen hehkuttaa vauvaonnea: pikkuprinsessa pääsi ammattivalokuvaajan malliksi!

09.02.2017 11:53

Kauneusyrittäjä Suvi Pitkäsen ja hänen Marko-rakkaansa perhe täydentyi viime viikolla suloisella tyttövauvalla. Suvilla on entuudestaan jo yksi tytär ex-miehensä Teppo Säkkisen kanssa. 

Äitydestä nauttiva Suvi on julkaissut pienestä tyttärestään useita valokuvia sosiaalisessa mediassa, mutta keskiviikkona pienokainen pääsi ensimmäistä kertaa ammattivalokuvaajan malliksi. 

 

Mommy loves you so much our precious little baby?? #loveyou #tothemoonandback

Video, jonka Suvi (@suvipitkanen) julkaisi

- Äiti rakastaa sinua niin paljon, Suvi kirjoitti suloisen vauvavideon yhteyteen. 

 

Kuva, jonka Suvi (@suvipitkanen) julkaisi

Vartalostaan ahkerasti huolta pitävä Suvi kertoo, ettei hänellä ole mikään kiire päästä kuntosalille. 

- Vastoin oletuksia en myöskään panikoi täällä pömppiksestä joka on jäänyt synnytyksestä tai tästä nestemäärästä joka "söpösti" pyöristää mun kasvoja ja sormia (vielä), vaan treenailemaan lähdetään kun keho on palautunut synnytyksestä.

Himoitsi sushia ja viiniä

Synnytyksen kynnyksellä Suvi hehkutti sosiaalisessa mediassa edessä olevaa viikonloppua, sillä hän oli varautunut syömään sushia ja juomaan viiniä. Mutta nyt Suvilla on eri ääni kellossa. 

- En myöskään rynnännyt sushille ja viinille suoraan synnytyssalista vaan ne herkut nautitaan hillitysti kotioloissa koska nyt me nautitaan tästä meidän uudesta arjesta eikä meillä ole kiire mihinkään, Suvi kirjoitti sydän-emojien siivittämänä. 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!