Uutiset
Katso kuva!

Suutelukohu unohdettu? Jere ja Nanna juhlivat yhdessä Ruisrockissa: "Päällikkö Karalahdella on ihan hyvä päivä" - kuva!

08.07.2019 11:57

Seiska paljasti hiljattain hyvinvoinnin monitoiminaisen Nanna Karalahden, 31, intiimit hetket vieraan miehen kanssa Espanjan auringon alla. Nanna oli matkalla ystävänsä kanssa. Aviomies Jere Karalahti ja pariskunnan lapset eivät olleet matkalla mukana. 

Lue myös:  Karalahtien myrskyisä liitto: salavauva, avioliitto, pettämistä, ero, yhteenpaluu ja Nannan mysteerimies Espanjassa!

Yhteiskuva

Kohu ei näytä vaikuttaneen Karalahtien avioliittoon, sillä Nanna ja Jere olivat yhdessä Ruisrockissa. Jere julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa Nannan lisäksi Martina Aitolehden, Eevi Teittisen, sekä Teemu Packalénin kanssa. 

- Kiitos Ruisrock, Jere kirjoittaa kuvaan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kiitos🔥 @ruisrock #original

A post shared by Jere Karalahti (@jerekaralahti) on

Myös Nanna julkaisi kuvan Ruisrock-fiiliksistä. Kuvassa hän poseeraa yksin. 

- Ruisrockista selvitty. Yksi päivä kyllä riittää! Jäi näkemättä hyviä bändejä, mutta onneksi sitä on tullut vanhaksi ja olin jo täydessä unessa 00.30. Eilen tultiin kotiin ja tänään hullu siivousinspis päällä, Nanna kirjoittaa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ruis Rockista selvitty. Yksi päivä kyllä riittää! Jäi näkemättä hyviä bändejä, mutta onneksi sitä on tullut vanhaksi ja olin jo täydessä unessa 00.30. Eilen tultiin kotiin ja tänään hullu siivousinspis päällä. Sain paljon inspiraatiota MINIMALISM dokkarista. Kylppäristä lähti juuri 3/4 purnukoista, pyyhkeistä yms. Seuraavaksi käymme vaatekaapit läpi ja valitsemme seuraavalle 30 päivälle 30 tuotetta (sisältäen kengät, alusvaatteet yms.) ja katsomme kuukauden jälkeen mitä oikeasti haluamme vielä lisätä vanhoista tavaroista ja mitä emme tarvitse. Haastan jokaisen teistä kokeilemaan 30 PÄIVÄÄ 30 vaatteella. Mä en malta odottaa pieniä pyykkivuoria ja tilavia kaappeja 😍 Kuka uskaltaa lähteä mukaan?! Mä haastan @eevsku ja @kiraamariaa ❤️ ps. Tuun näyttämään mun 30 valintaa stoorissa myöhemmin!

A post shared by Nanna Karalahti | Herotreeni (@nanna.koo) on

Myös Martina oli julkaissut kolmikosta kuvan Instagram-tilillään. 

- Päällikkö Karalahdella on ihan hyvä päivä, Martina kirjoitti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Päälikkö KARALAHDELLA on ihan hyvä päivä ☀️ #ruisrock2019

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Mysteerimies

Paparazzi bongasi Nannan kesäkuun lopulla viettämässä intiimiä hetkiä rantaklubi Nikki Beachilla Marbellassa, tuntemattoman miehen kanssa.

- Nanna ja mies makoilivat lähekkäin ja sivelivät toisiaan. Lopulta he alkoivat suudella, vinkkaaja kertoi Seiskalle. 

Tunnelma oli käynyt suudelman jälkeen entistä kuumemmaksi. Nanna ja tuntematon komistus eivät kerta kaikkiaan voineet pitää näppejään erossa toisistaan.

- Mietin, miten pitkälle he aikoivat oikein mennä ja eivätkö he tajua, että rannalla on muitakin, paparazzi kertoi Seiskalle.

Kyseessä ei ollut yksityinen ranta.

- Ei tietenkään, koska sellaiset ovat kiellettyjä täällä Espanjassa.

Lue ja katso kuvat täältä

Lue myös: Espanjassa tuntemattoman komistuksen kanssa kuherrellut Nanna Karalahti: ”En kommentoi tätä mitenkään…”

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!