Suurin pudottaja -tähti Niina Kuhta on sairaalassa - takana suuri leikkaus: "Olen huonossa hapessa"

Uutiset | 02.12.2020 16:09

Suurin pudottaja -tv-ohjelmasta tuttu hääyrittäjä Niina Kuhta, 38, joutuu nyt lepäämään sairaalavuoteella.

Niinalle tehtiin suuri leikkaus maanantaina, jota hän jännitti jo etukäteen tietäen, että joutuu kuukauden sairauslomalle.

Nyt operaatio on tehty, mutta Niina joutui jäämään sairaalaan loppuviikoksi. Hän päivitti tänään keskiviikkona fiiliksiään julkisella Facebook-tilillään.

- Olen huonossa hapessa toipilaana hyvässä hoidossa sairaalassa tämän viikon. Pahoittelen etten vastaile tällä viikolla yksityisviesteihin enkä soittele enkä vastaa puhelimeeni. Tartten nyt vain aikaa parantuakseni, Niina kirjoitti.

Lue myös: Niina Kuhta avautuu vaikeasta erostaan: Luulin meidän haluavan samaa asiaa!

 
Maanantai-iltana Niina oli leikkauksen jäljiltä syvästi kiitollinen kaikesta sekä hyvävointinen. Henkisesti tilanne oli kuitenkin kuluttava, sillä hänen takaraivossaan painoi tieto mahdollisuudesta menettää kohtu.

- Nöyrä kiitos kaikille teille ihanista tsemppiviesteistä ja rukouksistanne. Sain niistä voimaa ja turvaa! Olen hyvävointinen ison leikkauksen jälkeen. Enemmän tämä oli henkisesti kuluttava kun kyseessä oli mahdollinen kohdunmenetys ja kasvaimet olivat niin isoja. Isoja asioita naiselle tällaiset operaatiot niin monimuotoinen juttu, Niina kirjoitti Facebookissa.

Katso video: Julkkishaastattelussa Niina Kuhta

- Juuri söin elämäni parhaimman juustosämpylän ja päärynä pillimehu ei oo koskaan maistunut niin hyvältä. Ihana kun elämän pienet asiat korostuvat ja niitä arvostaa. Naistenklinikan henkilökunta on täynnä enkeleitä niin ihania raskaan työn raatajia. Kohtu on tietääkseni tallella. Päällimmäisenä ajatuksena syvä kiitollisuus, toipilas totesi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niina Kuhta (@niinakuhta)

Erosi keväällä

Niina Kuhta erosi keväällä vajaan vuoden mittaisesta suhteesta miesystävänsä Jussin kanssa. Pari kuitenkin palasi yhteen kesällä.

Pariskunta esiintyi yhdessä marraskuussa järjestetyssä julkkistilaisuudessa.

– Rakkautemme ei loppunut koskaan, mutta aikataulut ja elämäntilanteet eivät kohdanneet. Isoja riitoja ei ollut, joskus kaksi ihmistä löytää toisensa ja aika ei ole oikea. Eron jälkeen ymmärtää, mitä menetti, Niina kertoo.

Lue lisää: "Rakkautemme ei loppunut koskaan" - Niina Kuhdan kanssa yhteen palannut Jussi-rakas vakuuttaa: "Enää en Niinasta luovu!"

– Ihmiset eroavat ehkä liian helposti, mutta koko totuus ei aina käy ilmi. En ikinä voisi antaa anteeksi pettämistä ja kaltoinkohtelua.
– Ihmiset eroavat ehkä liian helposti, mutta koko totuus ei aina käy ilmi. En ikinä voisi antaa anteeksi pettämistä ja kaltoinkohtelua.

Lue myös: Niina Kuhta saa kritiikkiä painonpudotuksestaan: Miehet pelkäävät kurvieni puolesta!

Heinäkuussa Niina kertoi kaipaavansa kovasti ulkomaille.

- Suunnittelen pitkää reissua Vancouveriin, se on salainen pakopaikkani. Lähden sinne kuukauden lomalle heti kun voin.

– Facebookiin kirjoitin kavereilleni, että ruokkiminen kielletty, ulkoiluttaminen sallittu, Niina nauraa.
– Facebookiin kirjoitin kavereilleni, että ruokkiminen kielletty, ulkoiluttaminen sallittu, Niina nauraa.

Lue myös: Niina Kuhta hurjasta laihdutusurakastaan: ”Aivot piti ohjelmoida uudelleen!”

Etsinnässä oli myös oma asunto. Helsingin Kalasatamassa vuokralla asuva Niina kaipasi tilaa ympärilleen.

- Vähintään neljä huonetta täytyy olla. Sopivan löytäminen vaikeaa, sillä haluan kuuden metrin huonekorkeuden. Asunnon tulee kolahtaa heti ensinäytöllä, olen tunneihminen, Niina mietti.

Lue myös: Niina Kuhta hurjasta laihdutusurakastaan: ”Aivot piti ohjelmoida uudelleen!”

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:seiskan arkisto, Facebook ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!