susanna Tanni Portugalin Playboy-lehdessä

Susanna Tanni kertoo lääkärin rajusta hoitovirheestä: menetti yritykset, omaisuutta sekä terveyden!

13.06.2017 17:00

Portugalin Playboy-lehdessä poseerannut lempääläisäiti Susanna Tanni on kärsinyt pian kolme vuotta kovista säryistä, jotka aiheutuivat lääkärin hoitovirheestä. Susanna kiertoi tapahtumista julkisessa Facebook-päivityksessä.

Kolme vuotta sitten 13.6.2014 perjantaina mun elämäni muuttui lopullisesti hyvin erilaiseksi. Hammaslääkärille sattui hoitovirhe poistaessa viisaudenhammastani. Mä kohtasin 10 asteen kroonisen kolmoishermosäryn. Se ei mennyt lainkaan pois, ei yöllä eikä päivällä. Se esti multa pian puhumisen, syömisen ja nukkumisen. Söin kaikki särkylääkkeet maan ja taivaan välillä, eikä mikään auttanut. Neljän viikon päästä sain sairaalassa diagnoosin kroonisuudesta. On olemassa asioita jotka lääketiede luokittelee pysyviksi. Jouduin alistumaan ajatukseen epilepsialääkkeistä ainoana vaihtoehtona kipuasteen laskemiseksi. Se oli Health Coachille vaikea prosessi.

Menettii rakkaat yritykset

 Hermosärky ajoi Susannan lähes työkyvyttömäksi. Hän joutui luopumaan kahdesta yrityksestään, joita hän yritti pelastaa aina viimeiseen asti.

En ole vieläkään saanut ansionmenetyksiä tapahtuneesta. Olen joutunut luopumaan toisesta rakkaasta ammatista Laitepilatesopettajana. Olen joutunut lopettamaan kaksi maailman rakkainta yritystäni, mehu-ja salaattibaarin sekä oman jooga-ja pilatesstudion. Olen joutunut myymään melkein kaiken omistamastani omaisuudestani elääkseni. Kelan 300 sairaspäivärahalla oli aavistuksen vaikea olla. Koitin myös ihan liian pitkään pelastaa yrityksiäni.

Susanna kertoo, että hän on joutunut sopeutumaan elämään kroonisen kivun kanssa. Hän kärsii myös jatkuvasta sekavasta olosta, joka puolestaan johtuu lääkityksestä.

- Kipuaste on jatkuva 6/10, Susanna kirjoittaa.

 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!