Hyppää pääsisältöön
Vain Seiskassa!
Samuli ja Susanna Indrén

Susanna Indrén paljastaa totuuden, miten suhde 26 vuotta nuorempaan Samuliin alkoi - nyt likainen avioero vireillä: "En mieltänyt meitä päihteiden väärinkäyttäjiksi!"

Viime torstaina ilmestynyt Seiska pureutuu näyttelijä Susanna Indrénin, 53, ja häntä 26 vuotta nuoremman Samuli-rakkaan likaiseen avioeroon, jonka syistä osapuolilla on hyvin eriävät mielipiteet.

Kuten Seiska on verkkosivuillaankin uutisoinut, Susanna syyttää Samulia pettämisestä sekä omaisuutensa viemisestä. Näyttelijä on jopa tehnyt rikosilmoituksen aviomiehestään.

Lue lisää: Näyttelijä Susanna Indrénin ja Samuli-rakkaan likainen avioero: Pettämistä, päihteitä ja rikosilmoitus!

Samuli puolestaan kiistää sekä pettämisen että rahojen viemisen. Asiaa selvitetään lakimiesten avustuksella.

Totuus suhteen alusta

Susanna ja Samuli menivät naimisiin pian suhteen käynnistyttyä syksyllä 2017. Susanna on kertonut aiemmin Seiskalle tavanneensa Samulin yhteisten ystävien kautta. Nyt hän on kuitenkin valmis valottamaan rakkaustarinan alkua. 

– Tapasimme entisten päihteidenkäyttäjien ryhmässä. En koskaan mieltänyt meitä kuitenkaan päihteiden väärinkäyttäjiksi, Susanna toteaa.

Lue lisää: Teki rikosilmoituksen! Näyttelijä Susanna Indrén laukoo rajuja syytöksiä Samuli-miehestään avioeroriidan keskellä: ”Samuli vei minulta 40 000 euroa!”

Susanna indrén

Susanna jätti avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen huhtikuussa. Samoihin aikoihin he muuttivat myös eri osoitteisiin asumaan. Erilleen muuton jälkeen he ovat olleet satunnaisia kertoja yhteydessä toisiinsa.

Lue lisää: Susanna Indrén teki rikosilmoituksen aviomiehestään - näin Samuli vastaa syytteisiin: ”En ole vienyt rakkaani rahoja!"

"Hänestä paljastui synkkä puoli"

Susanna myöntää, ettei hän voi tällä hetkellä hyvin. 

– Olen rikki. Rakkautemme on kuollut, emmekä palaa enää koskaan yhteen, Susanna myöntää.

Susanna ei ole enää valmis palaamaan Samulin kanssa yhteen, vaikka pitää miestä lahjakkaana ja upeana miehenä.

– Hänestä paljastui avioliiton aikana synkkä puoli.

Lue lisää: Susanna Indrén syyttää Samuli-miestään pettämisestä ja omaisuuden viemisestä: ”Elätinkö loiseläintä suhteemme ajan?”

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Timo Korhonen ja Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!