Uutiset
Vain Seiskassa!

Susanna Indrén paljastaa totuuden, miten suhde 26 vuotta nuorempaan Samuliin alkoi - nyt likainen avioero vireillä: "En mieltänyt meitä päihteiden väärinkäyttäjiksi!"

20.08.2019 07:02

Viime torstaina ilmestynyt Seiska pureutuu näyttelijä Susanna Indrénin, 53, ja häntä 26 vuotta nuoremman Samuli-rakkaan likaiseen avioeroon, jonka syistä osapuolilla on hyvin eriävät mielipiteet.

Kuten Seiska on verkkosivuillaankin uutisoinut, Susanna syyttää Samulia pettämisestä sekä omaisuutensa viemisestä. Näyttelijä on jopa tehnyt rikosilmoituksen aviomiehestään.

Samuli puolestaan kiistää sekä pettämisen että rahojen viemisen. Asiaa selvitetään lakimiesten avustuksella.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Totuus suhteen alusta

Susanna ja Samuli menivät naimisiin pian suhteen käynnistyttyä syksyllä 2017. Susanna on kertonut aiemmin Seiskalle tavanneensa Samulin yhteisten ystävien kautta. Nyt hän on kuitenkin valmis valottamaan rakkaustarinan alkua. 

– Tapasimme entisten päihteidenkäyttäjien ryhmässä. En koskaan mieltänyt meitä kuitenkaan päihteiden väärinkäyttäjiksi, Susanna toteaa.

Susanna indrén

Susanna jätti avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen huhtikuussa. Samoihin aikoihin he muuttivat myös eri osoitteisiin asumaan. Erilleen muuton jälkeen he ovat olleet satunnaisia kertoja yhteydessä toisiinsa.

"Hänestä paljastui synkkä puoli"

Susanna myöntää, ettei hän voi tällä hetkellä hyvin. 

– Olen rikki. Rakkautemme on kuollut, emmekä palaa enää koskaan yhteen, Susanna myöntää.

Susanna ei ole enää valmis palaamaan Samulin kanssa yhteen, vaikka pitää miestä lahjakkaana ja upeana miehenä.

– Hänestä paljastui avioliiton aikana synkkä puoli.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!