fbq
Uutiset
17.07.2015 16:54
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Superuhkea povipommi kävi yllättävässä leikkauksessa - katso rajut sairaalakuvat!
Superuhkea povipommi kävi yllättävässä leikkauksessa - katso rajut sairaalakuvat!
Uutiset
17.07.2015 16:54
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Suomen huippumissi -kilpailusta tuttu Asal Bargh julkaisi hiljattain Facebook-tilillään päivityksen, jonka mukaan hän oli menossa plastiikkakirurgiseen toimenpiteeseen. Seiskalle tihkui vinkkejä, joiden mukaan hän olisi käynyt suurentamassa H-kupin rintansa entistä uhkeammiksi.

Seiska tavoitti Asalin.

– Ei leikattu rintoja, ne ovat jo nyt omasta mielestäni täydelliset. Sen sijaan nenäni leikattiin. Nenäni on aina ollut isohko. Ei siitä nytkään mitään michaeljackson-versiota tehty, vaan pientä kosmeettista hienosäätöä vain. Minut leikkasi Plastiikkakirurgia Fin-Estin lääkäri Margus Luht, joka on yksi Pohjois-Euroopan johtavista ainoastaan nenäleikkauksiin erikoistuneista lääkäreistä, Asal kertoi.

 

 

Julkkikset salailevat nenäleikkauksia

Asal kummastelee miksi julkkikset salailevat nenäleikkauksiaan.

– Todella moni malli puhuu nykyään avoimesti silikoneista, mutta nenäleikkaus on edelleen tabu. Todellisuudessa moni itseään tiukasti luomuksi väittävä suomalaiskaunotar on käynyt nenäleikkauksessa. Ei tarvitse kuin katsoa vanhoja kuvia, niin homma on ihan päivänselvä, Asal sanoi.

 

 

Vika korjattiin

Asal vakuutti Seiskalle, että leikkauksen syy ei ollut pelkästään ulkonäön kohennus.

– Jotta jollekin ei jäisi paha mieli siitä, miten pinnallinen olen, leikkauksessa korjattiin myös ihan vikaakin. Nyt ilman pitäisi kulkea salilla paljon paremmin molemmista sieraimista. Onneksi löytyi tällainen nenäspesialisti, niin saatiin sekin kuntoon, Asal sanoo.

– Tosin, juuri nyt päivä leikkauksen jälkeen ilma ei kulje lainkaan, ja olo ei ole yhtään kuin voittajalla, hän jatkaa.

 

KUVAT PLASTIIKKAKIRURGIA FIN-EST JA ASALIN SELFIE

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »