fbq
Uutiset
10.02.2016 12:33
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan toimitus
Supertähdet-ohjelman staroilla puitteet kohdillaan – kuvauspaikkana Stallonen entinen ökykartano!
Supertähdet-ohjelman staroilla puitteet kohdillaan – kuvauspaikkana Stallonen entinen ökykartano!
Uutiset
10.02.2016 12:33
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan toimitus

Kiekkolegenda Teemu Selänteen luotsaamaa Supertähdet-ohjelmaa kuvataan parhaillaan Yhdysvaltain Kaliforniassa. Nelosella keväällä nähtävää ohjelmaa ei suinkaan kuvata Teemun kotona, vaan tuotantoväki on vuokrannut käyttöönsä hulppean huvilan Etelä-Kaliforniasta Indian Wellsistä. Se sijaitsee noin 200 kilometrin päässä Los Angelesista.

 

Supertähdet-ohjelmassa nähdään Teemu Selänteen (kesk.) ohella Kalle Palander, Jarkko Nieminen, Marcus Grönholm, Kiira Korpi ja Mika Häkkinen.

 

Teemu ja kumppanit ovat päässeet nauttimaan ylellisen Delgado Estate –nimisen kartanon tarjoamista puitteista, kuten 14 makuuhuoneesta, 25 kylpyhuoneesta, isoista olo- ja ruokailuhuoneista, biljardisalista ja kuntokeskuksesta.

 

 

Huvilan pihalla on oma uima-allas ja tenniskenttä sekä ulkobaari. Löylyistä pääsee nauttimaan niin höyrysaunassa kuin kuivassa saunassa.

 

 

Kartano tunnetaan elokuvatähti Sylvester Stallonen entisenä ökykotina, joka nykyään toimii vuokrauskäytössä.

 

 

Talon suurimman makuuhuoneen on vallannut Supertähtien kuvauksissa itseoikeutetusti ohjelman isäntänä toimiva Teemu. Huoneeseen kuuluu muun muassa jättimäinen kylpyhuone ja vaatehuone, jossa on sähköinen vaaterekki.

- Tää on sellainen lukaali, että mä en oo nähnyt ikinä missään, Teemu hehkuttaa Nelosen tiedotteessa.

Myös Mika Häkkinen on viihtynyt kuvauksissa.

- Tää on magee mesta ja hyvä paikka tehdä filmiä.

Kartanon viikkovuokrahinta pyörii 18 000-22 250 dollarin eli noin 16 000-20 000 euron paikkeilla. Kartanoa ovat aikoinaan käyttäneet muun muassa poptähti Justin Timberlake ja tennisässä Roger Federer.

 

Hyppää kartanon uumeniin alla olevalta videolta:

 

 

KUVAT: NELONEN