Uutiset
Vain Seiskassa!

Supersuosittu Roope Salminen ei piittaa julkisuuden varjopuolista: "Tekisin kaiken uudelleen, jos saisin valita!"

08.05.2019 12:01

Näyttelijä-muusikko Roope Salminen, 29, on viihdepersoona, joka ei malta pysyä paikoillaan. Hän tähdittää elokuvia, juontaa tv-ohjelmia, tekee musiikkia suositun Roope Salminen & Koirat -yhtyeensä kanssa ja vetää lisäksi improvisaatioshow’ta. Koirat julkaisi uusimman Karavaani-singlensä huhtikuun lopussa.

Roope on ollut niin tv-katsojien kuin lehdistön suosiossa osallistuttuaan Tähdet, tähdet -ohjelmaan vuonna 2015. Julkisuus on antanut Roopelle paljon, mutta samalla hän on joutunut luopumaan yksityisyydestään. Siitä huolimatta hän ei kadu mitään.

- Eihän se tule yllätyksenä kenellekään, joka työskentelee tällä alalla. Siitä on turha valittaa. Ne ihmiset, joihin olen tutustunut, tähdittämäni projektit ja teokset sekä improvisaatioryhmä Kolina puhukoot puolestaan. Kolinan keikoille on tullut enemmän yleisöä, koska ihmiset tuntevat minut esimerkiksi eri tv-ohjelmista. Alan mukana tulevat niin sanotut varjopuolet ovat niin mitättömiä, ettei niitä kannata edes mainita, Roope kertoi Seiskalle suoran Putous-lähetyksen jälkeen.

- Tälle alalle pyrkivän on ymmärrettävä mitä kaikkea sen mukana tulee. Esimerkkejä on niin paljon, ettei kukaan voi väittää olleensa tietämätön niistä. Tekisin kaiken uudelleen, jos saisin valita!

Lue myös: Roope Salminen ennen Putous-lähetystä: Emme palaa ainakaan tänä vuonna!

Loppuunmyyty kiertue

Improvisaatioesitykset ovat Roopelle tärkeitä keikkoja. Hän kiersi Putous-kollegansa Ernest Lawsonin kanssa ympäri Suomea Putoillaan-show’nsa tiimoilta alkukeväällä, ja kiertue osoittautui jättimenestykseksi. Yhdeksästätoista keikasta kuusitoista myytiin loppuun.

Roope toivoo, että hän ja Ernest voivat toteuttaa uuden kiertueen tulevaisuudessa.

- Jos niin moni keikka on loppuunmyyty, olisi typerää olla miettimättä jatkoa. Tällä hetkellä ongelmamme liittyy aikatauluihin. Olemme Ernestin kanssa onnekkaita, koska meillä molemmilla on todella paljon töitä. Teemme varmasti esityksiä jatkossakin, koska palaute oli niin positiivista. Improvisaatio on varmasti minulle ja Ernestille molemmille suurin ammatillinen ylpeyden aiheemme. Se on osaamisemme ydin, ja toivoisin jokaisen suomalaisen näkevän show’mme edes kerran.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!