Hyppää pääsisältöön
Alma

Superstara Alman erilainen itsenäisyyspäivä! Viime vuonna Linnassa, nyt mielenosoituksessa: "Natsit painukaa v*ttuun kauniista maastani"

Maailmallakin mainetta niittänyt suomalaislaulaja Alma Miettinen juhli viime vuonna 100-vuotista Suomea Linnan juhlissa siskonsa Annan kanssa. 

Lue myös: OHO, ALMA SAAPUU LINNAN JUHLIIN SISARENSA KANSSA – KORUT TÄYNNÄ SUOMI-SYMBOLIIKKAA!

Tänä vuonna supertähti ei saanut kutsua Linnaan, mutta hän muisti itsenäistä Suomea erityisellä tavalla. 

Alma julkaisi Instagram Stories -osiossa videoita, joista ilmenee, että hän oli mukana natsien vastaisessa mielenosoituksessa Helsingin Töölössä. Mielenilmaukseen oli osallistunut helsingin poliisin mukaan noin 1 800 henkilöä. 

- Natsit, painukaa v*ttuun kauniista kotimaastani, Alma kiroaa Instagramissa julkaisemallaan videolla. 

Laulaja vilahti myös Ylen uutisissa muiden mielenosoittajien seasta. Alma kertoi myös videolla, että hän ei ollut päässyt heti natsien vastaiseen kulkueeseen, kun uusnatsit olivat olleet hänen tiellään. 

Tyylilleen uskollinen

Alma oli yksi seuratuimpia henkilöitä viime vuoden Linnan juhlissa. Niin Anna kuin Alma olivat pukeutuneet tyylilleen uskollisesti, tyylikkäästi mustaan. Alman puvun takana oli Mert Otsamo ja stailauksesta vastasi Minttu Vesala. Kiiltopintaisen puvun takin selkämys oli koristeltu jättimäisellä Suomi-leijonalla. 

Alma takki

Alma jäi Linnan jatkoilla Seiskan paparazzin haaviin. Hän suuntasi Presidentinlinnasta suoraan virallisille jatkoille hotelli Kämpiin. Hänen seuraansa liittyi myös oma kulta, ja he hempeilivät avoimesti jatkoilla.

Valomerkin jälkeen Alma ja hänen tummatukkainen rakkaansa poistuivat hotelli Kämpistä ja jäivät odottamaan taksia hotellin eteen. Pariskunta bongasi pian Seiskan paparazzin, jolloin Alma aloitti oman show'nsa hotellin edessä.

Lue lisää: POPTÄHTI ALMA BAILASI LINNAN JATKOILLA SALATUN RAKKAANSA KANSSA: HEMPEILIVÄT AVOIMESTI, ALMALTA HULVATON REAKTIO PAPARAZZIIN – KUVASARJA!

Alma

 

 


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!