Superkuumaa! Jari-Matti Latvalaan yhdistetty Kelly Kalonji tyrmää somessa – uhkeutta ja eleganssia

Uutiset | 14.08.2020 08:03

Seiskalle on tihkunut kuumia vinkkejä, että ralliautoilija Jari-Matti Latvala, 35, olisi löytänyt uuden kullan. Hänet on yhdistetty kohukaunotar Kelly Kalonjiin, 33, joka on tunnettu muun muassa Miss Helsinki -voittajana.

Seiskan paparazzi lähti selvittämään vinkin todenperäisyyttä viime viikolla, kun kaksikko kävi treffeillä eräässä helsinkiläisessä ravintolassa. Paljastui, että huhut treffailusta pitävät paikkansa.

Pitkä illallinen

Silminnäkijöiden mukaan Jari-Matti ja Kelly vaikuttivat hyväntuuliselta, ja he vitsailivat äänekkäästi intiimien deittiensä mittaan. 

- He söivät illallisen pitkän kaavan mukaan. Kelly joi aterian aikana viiniä, mutta Jari-Matti pysytteli limulinjalla, Seiskalle kerrotaan. Romanttisen illallisen lopuksi Kelly ja Jari-Matti päättivät jakaa jälkiruoan, jonka he söivät söpösti samalta lautaselta.

– He flirttailivat todella avoimesti, silminnäkijä kertoo Seiskalle. 
Kelly Kalonji

Kelly poseerasi Seiskan kuvaajalle viime vuonna.

Rohkea ja aistikas Kelly

Seiskan lukijoille Kelly on tuttu muun muassa missikisapromoottorina sekä mallina. Neidon sosiaalisen median tili esittelee kaunotarta kuin laadukas mallikatalogi. Muodokuuttaan Kelly ei ainakaan peittele, paljasta pintaa Instagram-tili esittelee vain elegantin maltillisesti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KELLY KALONJI (@mskellykalonji) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KELLY KALONJI (@mskellykalonji) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KELLY KALONJI (@mskellykalonji) on

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!