Superkuuma fitness-tähti paljastaa uransa rajut taustat: Painoin vain 41 kiloa!

Uutiset | 03.03.2015 23:28

Maailman suosituin fitness-tähti Michelle Lewin, 29, paljastaa Body-lehden haastattelussa uransa taustat. Michellen elämä ei todellakaan ole ollut ruusuilla tanssimista. Hän teki töitä jo teini-ikäisenä saadakseen perheelleen ruokaa. Venezuelassa syntynyt fitness-tähti uurasti todella sen eteen, että pystyi ylipäätään alkaa treenata kuntosalilla.

Harrastitko urheilua ennen kuin aloit treenata painoilla?

- Ei, en todellakaan harrastanut. Vihasin urheilua, varsinkin pallopelejä, koska minulla ei ollut kykyjä urheiluun eikä aikaakaan. Olin koulussa ja samalla tein töitä perheelleni, jotta saimme ruokaa, Michelle kertoo Body-lehdelle.

 

Vihasin jalkojani

Miten sitten innostuit treenaamaan?

- Kun olin 17-vuotias, painoin vain 41 kiloa. Vihasin jalkojani, koska ne olivat todella pienet ja laihat. En koskaan käyttänyt korkokenkiä, koska ne tekivät jaloistani entistä laihemman näköiset. En myöskään koskaan käyttänyt hametta, vaan ainoastaan pitkiä housuja. Tein paljon töitä ja lopulta minulla oli rahaa mennä salille ja ostaa jäsenkortti. Menin sinne vain siksi, että halusin saada kokoa lisää jalkoihini ja niinpä treenasin jalkoja kolme kertaa viikossa, Michelle kertoo lehdelle.

 

 

10 miljoonaa some-fania

Venezuelan Playboyssakin poseerannut Michelle on kiistatta maailman suosituin fitness-tähti. Hänellä on nimittäin huikeat 10 miljoonaa fania eri sosiaalisen median palveluissa. Michellellä on Facebookissa 4,3 miljoonaa fania ja Instagramissa kahdella eri tilillä yhteensä viisi miljoonaa seuraajaa. Hänellä on seuraajia Twitterissäkin noin 230 000.

 

Michelle kilpaili Lahden Nordic Fitness Expossa Pro Bikini -sarjassa lokakuussa 2014.

 

Michelle kilpaili IFBB:n Lahdessa järjestämässä Nordic Fitness Expossa viime lokakuussa. Menestystä ei tullut, mutta hottis fitness-tähti otti ilon irti ensimmäisestä Suomen-reissustaan. Seiska tapasi maailmantähden: Playboy-tähti biletti Suomessa: Join aivan liikaa!

 

KUVAT: BODY-LEHTI/ LHGFX Photography / Allen Grigsby ja SEISKAN ARKISTO

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!