Hyppää pääsisältöön
Samuli Vauramo asuu Amerikassa.

Superkaunis kihlattu sai Samuli Vauramon jäämään Yhdysvaltoihin: Olemme puhuneet häistä ja Suomeen muutosta!

C Moren Ratamo-sarjaa tähdittävä näyttelijä Samuli Vauramo asuu Los Angelesissa. Hän on seurustellut amerikkalaisen kihlattunsa Brittnie Jonesin kanssa jo neljä vuotta. Hän muutti aikoinaan Yhdysvaltoihin opintojen vuoksi.

Lue myös: Näyttelijä Samuli Varamo laihtui kuusi kiloa – riutui Ratamo-sarjan kuvauksissa: ”Se sopi ohjaajan mukaan rooliin!”

– Parisuhde sai minut jäämään rapakon taakse koulun jälkeen. Olemme puhuneet rakkaani kanssa kaikesta mahdollista, kuten naimisiin menemisestä ja Suomeen muutosta, mutta ainakaan toistaiseksi tänne palaaminen ei ole ajankohtainen asia. Häiden ajankohdan haluamme pitää omana tietonamme.

Samuli asuu avoliitossa kihlattunsa Brittnie Jonesin kanssa Los Angelesissa. – Olemme asustelleet jo jonkun aikaa, ja Losista on tullut toinen koti.
Samuli asuu avoliitossa kihlattunsa Brittnie Jonesin kanssa Los Angelesissa. – Olemme asustelleet jo jonkun aikaa, ja Losista on tullut toinen koti.

Lue myös: Tässä on näyttelijä Samuli Vauramon superkaunis kihlattu Brittnie – kuvat! ”Häät ovat suunnitteilla”

Kihlattu on kauneusalalla

Samulin kihlattu työskentelee kauneusalalla.

– Brittnie vaihtoi hiljattain työpaikkaa. Hän on nykyisin firmassa, joka keskittyy ihonhoitoon. Tyylini ei ole juurikaan muuttunut suhteemme myötä, mutta se hyöty rakkaani ammatista on, että hän tuo kotiin edustamansa firman tuotteita, Samuli naurahtaa.

 

Date Night ✌🏼

Henkilön Samuli Vauramo (@samuelvauramo) jakama julkaisu

 


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Timo Korhonen ja Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!