Suosittu tubettaja Susanna Kyrö teki radikaalin elämänmuutoksen – pakkaa tavaransa ja muuttaa Pariisiin: Pääsin töihin Disneylandiin!

Uutiset | 11.09.2019 15:05

Susanna Kyrö, 26, on jokaisen Disney-fanin unelmatubettaja, sillä hänen Unelmoin- kanavansa on täynnä Disneyn taikaa. Susanna on haaveillut pitkään pääsevänsä työskentelemään Disneylle, tarkemmin juuri Pariisin Disneylandiin.

Nyt hänen haaveensa on toteutumassa, sillä Susanna muuttaa Pariisiin ja aloittaa työt Disneylandissa lokakuussa.

- Lähetin hakemuksen joulukuussa, ja sain kutsun työhaastatteluun parissa tunnissa. Haastattelu oli maaliskuussa, ja heinäkuussa sain tiedon, että voin aloittaa työt Pariisin Disneylandista lokakuussa, Susanna iloitsee.

Lue myös: Disney-tubettaja Susanna Kyrö oli hukassa seksuaalisuutensa suhteen – löysi vastauksen Youtubesta: Olen biromanttinen aseksuaali!

Suomalaiset arvostettuja

Susanna sai tiedon Disneyn rekrytointitilaisuudesta sosiaalisen median kautta. Hän kävi työhaastattelussa Helsingissä.

- Disney rekrytoi ympäri Eurooppaa aina keväisin. Olen kuullut heidän pitävän suomalaisista, koska teemme kovasti töitä eli olemme hyviä työntekijöitä.

Lue myös: Aladdin-leffan kaunotar Naomi Scott on uusi Charlien enkeli: ”Kärsin edelleen fanityttö-kohtauksista”

Oman työpaikkansa Susanna uskoo irronneen, koska hän tietää yhtiöstä paljon ja antoi oman Disney-faniutensa näkyä haastattelussa.

- Hakijat laitettiin pelaamaan ryhmäpeliä, jossa oli Disneyyn ja Pariisin Disneylandiin liittyviä kysymyksiä. Joukkueeni voitti pelin ylivoimaisesti, koska tiesin vastaukset.

Susanna pääsee töihin johonkin Disneylandin pikaruokaravintoloista.

- En tiedä vielä mihin, se selviää ensimmäisenä työpäivänä. Työsopimukseni kestää seitsemän kuukautta. Sen jälkeen katson, haluanko jäädä sinne pidemmäksi aikaa.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!