Susanna Kyrö

Suosittu tubettaja Susanna Kyrö teki radikaalin elämänmuutoksen – pakkaa tavaransa ja muuttaa Pariisiin: Pääsin töihin Disneylandiin!

11.09.2019 15:05

Susanna Kyrö, 26, on jokaisen Disney-fanin unelmatubettaja, sillä hänen Unelmoin- kanavansa on täynnä Disneyn taikaa. Susanna on haaveillut pitkään pääsevänsä työskentelemään Disneylle, tarkemmin juuri Pariisin Disneylandiin.

Nyt hänen haaveensa on toteutumassa, sillä Susanna muuttaa Pariisiin ja aloittaa työt Disneylandissa lokakuussa.

- Lähetin hakemuksen joulukuussa, ja sain kutsun työhaastatteluun parissa tunnissa. Haastattelu oli maaliskuussa, ja heinäkuussa sain tiedon, että voin aloittaa työt Pariisin Disneylandista lokakuussa, Susanna iloitsee.

Lue myös: Disney-tubettaja Susanna Kyrö oli hukassa seksuaalisuutensa suhteen – löysi vastauksen Youtubesta: Olen biromanttinen aseksuaali!

Suomalaiset arvostettuja

Susanna sai tiedon Disneyn rekrytointitilaisuudesta sosiaalisen median kautta. Hän kävi työhaastattelussa Helsingissä.

- Disney rekrytoi ympäri Eurooppaa aina keväisin. Olen kuullut heidän pitävän suomalaisista, koska teemme kovasti töitä eli olemme hyviä työntekijöitä.

Lue myös: Aladdin-leffan kaunotar Naomi Scott on uusi Charlien enkeli: ”Kärsin edelleen fanityttö-kohtauksista”

Oman työpaikkansa Susanna uskoo irronneen, koska hän tietää yhtiöstä paljon ja antoi oman Disney-faniutensa näkyä haastattelussa.

- Hakijat laitettiin pelaamaan ryhmäpeliä, jossa oli Disneyyn ja Pariisin Disneylandiin liittyviä kysymyksiä. Joukkueeni voitti pelin ylivoimaisesti, koska tiesin vastaukset.

Susanna pääsee töihin johonkin Disneylandin pikaruokaravintoloista.

- En tiedä vielä mihin, se selviää ensimmäisenä työpäivänä. Työsopimukseni kestää seitsemän kuukautta. Sen jälkeen katson, haluanko jäädä sinne pidemmäksi aikaa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!