fbqSuosikkipopparit Nelli Matula ja Elias Kaskinen – yhteinen lemmenloma? | Seiska
Uutiset
12.01.2019 17:20
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Seiskan arkisto
Nelli Matula ja Elias Kaskinen viihtyvät hyvin yhdessä.
Suosikkipopparit Nelli Matula ja Elias Kaskinen – yhteinen lemmenloma?
Uutiset
12.01.2019 17:20
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Seiskan arkisto

Suosittu laulajakomistus Elias Kaskinen tähditti Alasti-klubi-tv-ohjelmaa, joka palkittiin perjantaina (11.1.) Kultainen Venla -gaalassa parhaana musiikkiviihde-ohjelmana. Elias ei kuitenkaan päässyt paikalle pokkaamaan palkintoa, koska hän viihtyy Suomen tammikuun pakkasten sijasta huomattavasti lämpimimmissä olosuhteissa. Miehen lomailua on saatu ihailla hänen Instagramin tarinoissa.

Lue myös: Romanssihuhut kuumina: Elias Kaskinen ja Nelli Matula hyvin tiiviisti yhdessä!

Nelli myös lomalla

Seiska uutisoi viime vuonna, että Elias viihtyy tiiviisti laulajakaunotar Nelli Matulan kanssa. Espoolaisen Nellin auto on ollut tuttu näky Eliaksen kodin edustalla Helsingin Lauttasaaressa.

Lue lisää: Paparazzi iski! Romanssihuhuissa kylpevät Nelli Matula ja Elias Kaskinen kuvattiin yhdessä: poistuivat yhdessä Eliaksen asunnolta, hyppäsivät 50 000 euron autoon – kuvat!

Eliaksen tavoin myös Nellin Instagramin tarinoista paljastuu, että hän lomailee etelän lämmössä. Nellin ja Eliaksen lomakohteiden olosuhteet vaikuttavat hyvin samanlaisilta. Kuitenkaan kumpikaan ei ole paljastanut tarkkaa olinpaikkaa.

Lue myös: Some paljasti seksikkäistä kuvista tutun laulaja Nelli Matulan ja Elias Kaskisen lämpimät välit – yhteisiä lomareissuja!

Saattaa hyvinkin olla mahdollista, että toistensa seurassa erinomaisesti viihtyvät laulajat ovat lähteneet yhdessä reissuun tammikuun pakkasia karkuun.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!