Uutiset

Suosikkinäyttelijä putkaan! Sorjonen-sarjasta tuttu Ari-Kyösti Seppo epäiltynä pahoinpitelystä!

24.09.2020 09:13

Seiskan tietojen mukaan näyttelijä Ari-Kyösti Seppo,55, joutui koti-kulmillaan Kuopiossa tapahtuneen riehumisen jälkeen poliisin pahnoille 2.–3. syyskuuta.

– Kyseisen syntymäajan omaava henkilö on ollut poliisilla kiinniotettuna syyskuun alussa Kuopiossa. Häntä epäillään vahingonteosta ja pahoinpitelystä. Molemmat epäilyt ovat lieviä, Kuopion poliisista kerrotaan Seiskalle.

– Tutkinta-ajat ovat tällä hetkellä melkoisen pitkät, mutta esitutkinta etenee omaa vauhtia asianomistajan, epäillyn ja mahdollisten todistajien kuulemisella.

Seiskan saamien tietojen mukaan poliisihälytyksen syynä olisi näyttelijän riehuminen yksityisasunnossa syyskuun ensimmäisenä keskiviikkona.

Ari-Kyösti Seppo on näytellyt niin television kuin teatterin puolella. Seppo oli mukana myös suositussa Sorjonen- rikosdraamasarjassa, joka on myyty yli 180 maahan.
Ari-Kyösti Seppo on näytellyt niin television kuin teatterin puolella. Seppo oli mukana myös suositussa Sorjonen- rikosdraamasarjassa, joka on myyty yli 180 maahan.

Mukana näytelmässä

Tällä hetkellä Ari-Kyösti Seppo näyttelee Kuopion kaupunginteatterissa juuri ensi-iltansa saaneessa Tämä on ryöstö -näytelmässä. Ari-Kyösti Seppo esittää siinä Aarne-nimistä ryöstäjää.

Television puolelta hänet muistetaan suositusta Ansa ja Oiva -tv-sarjasta, missä hän näytteli sarjan toista päähenkilöä. Muita tunnettuja rooleja hänellä on ollut Talvisota-elokuvassa sekä nuorena Kalle Päätalona.

Viimeksi hänet nähtiin televisiossa rikosdraamassa Sorjonen.

Seiska yritti tavoitella Seppoa kommentoimaan tapausta, mutta näyttelijä ei vastannut soittopyyntöihin.

Lue lisää suosikkinäyttelijän pahoinpitelyepäilystä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!