fbq
Uutiset
03.02.2017 15:45
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Kristoffer Ingnatius
Suosikkijuontaja ja Mister Gay Finland myöntävät: Seurustelemme!
Uutiset
03.02.2017 15:45
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Maaliskuussa alkavaa Riisutut-sarjaa tähdittävä Subin kanavaääni ja juontaja Kristoffer Ingnatius saapui eilen Savoyssa järjestettyyn QX Gay Gaalaan yhdessä Mister Gay Finlandin Marko Falin kanssa.

– Olemme tapailleet jo pitkän aikaa, joten kyllä tätä voi jo seurusteluksi sanoa. Emme asu kuitenkaan saman katon alla, Kristoffer kertoi Seiskalle gaalahumussa.

Kristofferin yllä nähtiin yksi gaalan erikoisimmista asuvalinnoista. Hän oli pukeutunut ajopukuun, koska oli joutunut luopumaan parhaillaan kuvattavaa Riisutut-tv-sarjaa varten koko omaisuudestaan – myös vaatteista. Sarjan kuvaukset käynnistyivät keskiviikkona. Kristofferin omaisuus on tällä hetkellä kontissa, josta hän saa hakea päivittäin yhden tavaran.

– Ensimmäisenä päädyin hakemaan tämän ajopuvun, koska ulkona on kylmä ja minun pitää päästä käymään töissä. Ohjelman idea on, että jatkamme normaalisti elämää, vaikka olemme luopuneet kaikesta. Meille jätettiin ainoastaan kengät, ruokalahjakortti ja vessapaperia, mutta muuten kämppä on tyhjennetty kukkalannoitteista lähtien.

Ensimmäisen yön Kristoffer vietti alasti kotonaan.

– Viime yön nukuin patterin vieressä nakkena. Tänään juoksin alasti kontille hakemaan tämän puvun. Sain ottaa kontista ainoastaan ajopuvun mukaan, minulla ei ole tämän alla alusvaatteita tai jalassa sukkia.

Kun Kristoffer oli hakemassa nahkaista ajopukuaan, hän törmäsi sattumalta tatuoijaansa.

– Hän sai halvauksen, kun juoksin munasillaan ulkona!

Ahkerana sosiaalisen median käyttäjänä tunnettu Kristoffer suunnitteli aluksi hakevansa ensiksi tavaroiden joukosta kännykän, mutta on nyt tullut toisiin ajatuksiin.

– Jos voisin hakea kontista ihan mitä tahansa, niin hakisin Markon, koska kotona on aika yksinäistä, kun siellä ei ole mitään. Etusijalla ovat myös käsipyyhe, paperi ja bussilippu. Tänään jouduin juoksemaan töihin, koska ei minulla ollut matkakorttia. Kotona viihdyn alasti, koska tämä puku ei ole kauhean mukava päällä ympäri vuorokauden.