Katso kuva!

Suosikkijuontaja hilpeänä! Maria Veitola hehkuttaa Helsinkiä – pyytää vierailua presidentin taloon: ”…vielä joskus Saulille ja Jennille yökylään.”

Uutiset | 05.12.2020 12:40

Tv-ohjelmista tuttu juontaja Maria Veitola, 47, julkaisi Instagramissa hilpeän kuvan keskeltä Helsinkiä. Otoksessa suosikkijuontaja seisoo pelkässä kylpytakissa presidentinlinnan kupeessa hymyillen. 

Julkaisussaan Maria hehkuttaa Helsingin kaupunkia, ja siellä olevia vapaa-ajanvieton mahdollisuuksia. 

- Hei ja terkut Hesoista! Meillä on uimapaikka ja jääkylmä merivesiallas täällä keskellä kaupunkia, presidentinlinnan kupeessa. Kun ei päästä nyt tropiikkiin ja lämpimiin merivesiin polskimaan, niin uidaan sitten täällä kotipuolessa, Maria iloitsee.

Lue myös: Yökylässä Maria Veitola: Laulaja Anssi Kela näki nuoruudessaan pirun merkkejä kaikkialla – uskoi maailmanloppuun fanaattisesti: ”Rock pelasti minut!” 

Uimisen lisäksi juontajalla on yksi toive, mikä on osoitettu Suomen kansalla ja tasavallan presidentille. 

Yökylässä Maria Veitola -sarjasta tunnettu mediapersoona tahtoisi päästä Sauli Niinistön luokse viettämään yötä.

- Toivon, että pääsisin vielä joskus Saulille ja Jennille yökylään. Mitenköhän se onnistuisi? Joku kansalaisadressi tähän varmaan tarvitaan, Maria pohtii.

Lue myös: Leikkauksesta toipuva Maria Veitola paljastaa, kuinka jättikasvain löytyi - sai ulkomailta elimistöönsä katalan tuliaisen!

Lue myös: Vappu Pimiä avoimena ulkonäköpaineista Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa: "Ei kukaan muista hautajaisissa, että se oli kyllä helkkarin lihava"

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!