Mervi Kallio juontaa formulalähetyksiä.

Suosikkijuontaja Mervi Kallio on kiertänyt formuloiden perässä ympäri maailmaa – vuodessa kertyi peräti 160 matkapäivää: ”Rankkaa olla pois rakkaiden luota”

15.03.2019 15:04

Autourheilun kuninkuusluokaksi kutsuttu Formula 1 -kausi käynnistyy tulevana sunnuntaina, 17. maaliskuuta. Tuttuun tyyliin kisakalenterin ensimmäinen startti sijoittuu Australian Melbourneen.

Ympäri maailmaa kiertävä F1-sirkus on rankka rypistys kenelle tahansa, sillä kuluttavia matkapäiviä kertyy runsaasti. Maikkarin F1-toimittajalle Mervi Kalliolle, 42, matkustaminen ei ole mitään uutta: entinen lentoemäntä on tottunut pitkiin lentoihin.

– Matkustaminen sinällään ei ole itselleni niinkään rankkaa, ja olen tosi hyvä nukkumaankin. Ennemminkin rankkaa on joutua jatkuvasti olemaan pois rakkaiden luota, Mervi tunnustaa Seiskalle.

Lue myös: F1-kaunotar Mervi Kallio: Tämän takia kaverit vihaavat työtäni!

Halusin himmailla

Loviisalaislähtöinen Mervi on työskennellyt MTV3:n ja C Moren F1-toimittajana vuodesta 2016. Näyttävä ja iloinen vaaleaverikkö on kiertänyt kaikki formulakisat. Mervin omien laskujen mukaan matkapäiviä kertyi vuodessa peräti 160.

Sunnuntaina alkavalla kaudella asiaan tulee kuitenkin muutos.

– Kun uusin työsopimukseni, tiedustelin, voisiko tahtia vähän himmailla. Nyt lähden paikan päälle 16 kisoihin, ja Pasilassa pysyn viisissä kisoissa.

Mervi on enemmän kuin tyytyväinen järjestelyyn.

– Saan edelleen matkustella mutta myös emännöidä studiolähetyksiä. Enää ei tarvitse olla koko ajan pakkaamassa!

Lue myös: F1-kaunotar Mervi Kallio esitteli miehensä harvinaisella yhteiskuvalla: tämä "hymypoika" valloitti tähtitoimittajan 26 vuotta sitten - kuva!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!