fbq
Uutiset
02.05.2018 12:18
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: kari pekonen ja instagram
jenni rotonen
Suosikkibloggaaja Jenni Rotonen on nyt varattu nainen - julkaisi ensimmäisen kuvan poikaystävästään: Tässä on komea "vappuheila"!
Uutiset
02.05.2018 12:18
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: kari pekonen ja instagram

Muotiblogi Pupulandiaa ylläpitävä Jenni Rotonen on nykyään varattu nainen. Vaalea kaunotar julkaisi Instagramissa valokuvan uudesta miesystävästään vappuna. 

KATSO MYÖS: Huh huh, muotibloggaaja Jenni Rotonen käärii Pupulandia-blogilla jättisumman rahaa - häkellyttävät tienestit!

- Vappu parhaassa seurassa, Jenni kirjoitti vappuheila- ja poikaystävä-hashtagien siivittämänä. 

 

Spending vappu in the best company ❤️ #vappuheila #theboyfriend

Henkilön Jenni Rotonen / Pupulandia (@jennipupulandia) jakama julkaisu

Blogissaan Jenni mainitsee, ettei hän ole ”pakollisten” juhlapyhien suurin fani. Näyttää kuitenkin siltä, että tänä vuonna vappu on saanut uudenlaisen merkityksen. 

Ensinnäkin, iloista vappua kaikille! Olen moneen otteeseen maininnut, että yleensä en oikein pidä näistä “pakollisista” juhlapyhistä, mutta tänä vuonna vappu sujuu mukavissa merkeissä poikaystävän kainalossa ja ystävien kanssa brunssin äärellä, joten enpä kaiken tämän mukavuuden keskellä edes ehdi angstata. :D

Postauksessaan Jenni avaa ajatuksiaan myös tuoreesta parisuhteestaan. Hän muun muassa kirjoittaa, että uusi poikakaveri on monessa mielessä hänen kaltaisensa introvertti. 

Poikakaverini on monessa mielessä kaltaiseni introvertti, vaikka hänellä on todella laaja ja aktiivinen ystäväpiiri. Jossain vaiheessa hän ahdistui toden teolla sosiaalisista velvoitteista, jotka täyttivät hänen kalenteriaan niin, ettei hän tuntenut enää olevan aidosti oman elämänsä ja ajankäyttönsä herra. Pettymysten tuottaminen ystäville ja sosiaalisen paineen alla omien tarpeiden kunnioittaminen tuntui niin vaikealta, että hän päätti lopulta muuttaa pariksi kuukaudeksi ulkomaille, osittain pakoon omaa liian ylikuormittavaksi käynyttä sosiaalista elämäänsä. Se oli kuin äärimmäinen keino ottaa oma aika ja oma elämä haltuun jälleen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »