Katso videot!

Suomi-räpin tulokas Juuli Linneo laittoi kaikki rahansa peliin – ”Tiesin, että se herättäisi kohua”

Uutiset | 06.02.2021 18:01

Räppiä pidetään yleensä miesten temmellyskenttänä, mutta joskus testosteroniuhon seasta nousee myös kauniimman sukupuolen edustajia.

Koko ikänsä räppimusiikin parissa Helsingin Kontulassa kasvanut Juuli Linneo päätti viime vuonna pistää kaikki rahansa peliin ja tuotti sekä ohjasi oman musavideonsa ”Läski”.

– Tiesin, että se herättäisi kohua. Biisin teksti kertoo, kuinka mahtavan seksikästä on olla iso ja mehukas nainen, ja vieläpä hyvällä itsetunnolla varustettu, Paha Matami lataa.

– Olen itse avoimesti seksuaalinen, aikuinen nainen. Käytän omia piirteitäni vahvuutena ja samalla autan niitä mimmejä, jotka eivät ole samassa tilanteessa.

– Haluan tuoda biiseissäni ja musavideoissani esille kehopositiivista sanomaa. Kaikilla on ulkomuodosta riippumatta oikeus nauttia kehostaan.
– Haluan tuoda biiseissäni ja musavideoissani esille kehopositiivista sanomaa. Kaikilla on ulkomuodosta riippumatta oikeus nauttia kehostaan.

Täytekakkua rinnoille

Musiikkivideo keräsi YouTubessa nopeasti yli satatuhatta katselukertaa. Videolla Juuli räppää vaaleanpunaista taustaa vasten niukat alusvaatteet yllään ja hieroo täytekakkua rintoihinsa. Mukana on myös muhkeita taustatanssijoita.

– Mielipiteet ovat menneet laidasta laitaan. Osa on järkyttynyt, jotkut ottavat jopa osaa, mutta paljon on myös niitä, jotka tsemppaavat, että vihdoinkin joku uskaltaa!

Teksti:Kai Merilä
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Vuokra- ja ruokarahat tiukassa! Marianne Kiukkonen elämästään yh-äitinä: Kadun, etten ollut enemmän läsnä poikani elämässä

Katso video!

Syövän selättänyt Hunks-komistus Jani Kokki miettii elämänmuutosta – ”Kaikki päivät ovat aika samanlaisia”

Katso video!

Huutokauppakeisarin suosikkimyyjä Mersu-Matti: ”Aki Palsanmäki himoitsee aarteitani” – katso video huikeasta kokoelmasta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!