Suomi kohtaa Britannian jääkiekon MM-kisoissa – tästä matsista et voi lyödä tavallista vetoa: suurin kerroin 584!

Uutiset | 17.05.2019 19:02

Tänään jääkiekon MM-kisoissa nähdään vähintäänkin mielenkiintoinen ottelu, kun Suomi kohtaa kaukalossa Ison-Britanninan. Ottelu alkaa MTV3-kanavalla kello 21.10.

Innokkaimmat jääkiekkotietäjät saattavat muistaa, että Britannialla on lajissa kunniakas menneisyys, ja vuonna 1936 se voitti jopa maailmanmestaruuden. 

Menestys perustui pitkälti Kanadassa pelanneisiin pelaajiin, ja myöhempinä vuosina taso on laskenut. Edellisen kerran Britannia on pelannut A-sarjan MM-kisoissa vuonna 1994. Illan otteluun tuo lisäjännitystä se, ettei Suomi ole koskaan voittanut Britanniaa jääkiekossa. 

Lue lisää: Kaapo Kakko tekee mitä lystää! Ruotsalaispelaajakin sekosi suomalaisesta superjunnusta – huusi äänensä käheäksi suorassa tv-lähetyksessä: ”Aivan sairasta!”

Otteluitakaan ei ole tosin ollut kuin kaksi, vuosina 1951 ja 1962.

Kuten monista muistakin urheilulajista, myös jääkiekosta lyödään vetoa. Veikkauksen sivuilla on kuitenkin erikoinen tilanne, sillä illan Suomi-Iso-Britannia-ottelun lopputuloksesta ei voi lyödä vetoa lainkaan. Sama koskee Tsekki-Italia-ottelua. Vetoa voi kuitenkin lyödä esimerkiksi ensimmäisen maalin tekijästä, tehopisteistä tai maalimääristä. 

Tällä hetkellä suurin kerroin taitaa löytyä avausmaalin kohdalta. Tarkalleen ottaen kerroin on 584, mikäli maalia ei tule. Näin ollen kymmenellä eurolla voi voittaa jopa 5 840 euroa. 

Teksti:Toni Keränen, Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!