Tia-Maria Sokka

Suomen upein nainen? Tamperelainen twerkkausmestari Tia-Maria, 27, dominoi uskomattomilla bikinikuvillaan – ”Voi hyvä luoja…”

Uutiset | 04.01.2018 15:33

Aikoinaan Yhdysvaltojen syvässä etelässä syntynyt twerkkaus on ollut jo vuosia maailmanlaajuinen ilmiö. Suomessa tanssityylin kuningattaresta ei ole epäselvyyttä: tamperelaista Tia-Maria Sokkaa pidetään näillä leveysasteilla jo lajin jonkinlaisena pioneerina.

Twerkkauksen ensimmäinen Suomen mestari on tänä päivänä täysiverinen ammattitwerkkaaja. Suosittuja tanssituntejaan pitävä Tia-Maria - lempinimeltään Tinze - myös keikkailee ahkerasti: tumma kaunotar on tullut tutuksi muun muassa JVG:n taustatanssijana.

Jatkuvasti suosiotaan kasvattava tanssityyli sai syksyllä ensimmäinen twerk-studion Helsinkiin. Sen ohjaajana tietotaitoaan jakaa kukas muukaan kuin Tia-Maria, jolla tuntuu olevan nykyään tuhat rautaa tulessa.

Näin ollen on vain ansaittua, että Suomen twerkkauskuningatar lomailee parhaillaan palmujen katveessa. Jo pari viikkoa Kaakkois-Aasiassa kierrellyt Tia-Maria aloitti lomansa Thaimaasta, mutta on sittemmin jatkanut matkaansa Filippiineille.

Viimeiset pari vuotta Helsingissä asuneen tamperelaiskaunottaren matkantekoa onkin verrattain helppo seurata, sillä hän julkaisee reissultaan ahkerasti kuvia sosiaalisessa mediassa.

Ja voi pojat, millaisia kuvia ne ovatkaan!

 

This was my home in Krabi ⛺️ Waiting for new adventures in Philippines ☺️ #holidaymood

Henkilön Tia-Maria Sokka (@tiamariasokka) jakama julkaisu

 

Island hopping around Krabi ? Tomorrow Philippines ☀️ #tubisland #krabi

Henkilön Tia-Maria Sokka (@tiamariasokka) jakama julkaisu

Instagramissa huimaa suosiota nauttiva Tia-Maria on lomansa aikana loksauttanut seuraajiensa leuat useaan otteeseen. Yli 150 000 Insta-seuraajaa on saanut ihmeteltäväkseen toinen toistaan tyrmäävämpiä otoksia.

 

The most beautiful waterfalls, Aguinid Falls ? #aguinidfalls #cebu #philippines

Henkilön Tia-Maria Sokka (@tiamariasokka) jakama julkaisu

Twerkkaus on rautaista kuntoa ja timanttista tekniikkaa vaativa tanssityyli, jossa tulee taatusti hiki. Se pistää myös lantion ja aivan erityisesti pakarat koville, kuten Tia-Marian oheisista kuvista käy harvinaisen hyvin ilmi.

 

YAAS! One week until my 5 week holiday in Asia ?☀️

Henkilön Tia-Maria Sokka (@tiamariasokka) jakama julkaisu

– En tee tätä siksi, että joku mies ajattelisi, että ’vau, tolla on hyvä peppu’ tai ’vau, toi on seksikäs’. Koen, että laji korostaa naiseuttani ja haluan tuoda sen myös esille workshopeissani, Tia-Maria korosti vuosi sitten Cosmopolitanin haastattelussa.

Siitä huolimatta moni hehkuttaa estoitta Tia-Marian uskomatonta vartaloa. Tamperelaiskaunottaren Insta-tili suorastaan ryöppyää ylistäviä kommentteja.

– Uuhh, ihana! hehkuttaa yksi. 

– Jumalatar! ylistää toinen.

– Mahtavan seksikäs, upea pylly! korostaa kolmas.

 

??

Henkilön Tia-Maria Sokka (@tiamariasokka) jakama julkaisu

Rempseän tamperelaisnaisen kauneus lumoaa yli valtioiden rajojen. Tia-Marialla on Instassa luonnollisesti myös valtavasti ulkomaalaista ihailijakuntaa, joka ilmaisee ihastuksensa muun muassa näin:

Que hermosa vista, miten kaunis näky!

Eres hermosaaaa, olet kaunissss!

 

Met my new friends, whale sharks, today ? Felt myself soooo tiny #oslob #philippines

Henkilön Tia-Maria Sokka (@tiamariasokka) jakama julkaisu

Toistaiseksi kaikista ylistävimmät kommentit on kirvoittanut kuva, jossa Tia-Maria pötköttelee donitsin muotoisella uimapatjalla.

– Ei helkkari... eräskin hakee sanojaan.

– Voi hyvä luoja! huudahtaa toinen.

Kolmas puolestaan tuntuu tiivistävän monien muidenkin ajatukset yhdeksi lauseeksi:

– Suomen upein nainen, kaikilla tavoin!

 

??? #krabi #poolside

Henkilön Tia-Maria Sokka (@tiamariasokka) jakama julkaisu

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Instagram / tiamariasokka
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!