Katso kuva!

Suomen sulokkain poppari? Anna Abreu julkaisi lumoavan sensuellin kuvan - katso!

Uutiset | 19.05.2020 17:34

Pop-laulaja Anna Eira Margarida Heiskari - tuttavallisemmin Anna Abreu - on joutunut kaikkien muidenkin suomalaisartistien tavoin joutunut olemaan eristyksissä ja ilman keikkoja maaliskuusta alkaen.

COVID-19-pandemian levitessä ympäri maailmaa konserttipaikat ovat pysyneet kiinni, ja siksi Annakin on joutunut miettimään, miten pystyy harjoittamaan esiintyvän taiteilijan ammattiaan poikkeusolosuhteissa.

Anna, 30, on kevään aikana esiintynyt Ylen Olohuone-ohjelmassa sekä järjestänyt Instagramissa muutamia live-lähetyksiä, joissa hän on laulanut faneilleen.

Lue myös: Anna Abreu 30 vuotta: näin paljon laulaja on muuttunut uransa aikana – kuvat!

Lisäksi Anna on päivittänyt kuulumisiaan sometileilleen tasaiseen tahtiin. Tiistaina hän julkaisi Instagramissa kauniin ja sensuellin selfien, jossa laulaja poseeraa mustassa topissa ja hymyilee viehkosti kameralle.

Kuvatekstiksi hän laittoi pelkän kukkaemojin.

Kuten aina, tämäkin otos sai Annan seuraajilta ihastelevaa palautetta. Lukuisat ihmiset kehuivat Annaa kauniiksi, ihanaksi ja upeaksi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌼

Henkilön ABREU (@iamabreu) jakama julkaisu

Iskelmä-Anna

Instagramin videotarinan puolella Anna puolestaan kertoi innostuneensa viime aikoina suomalaisesta iskelmämusiikista. Anna soitti Instagram Story -videossaan suomalaista tangoa sekä Antti Huovilan vuoden 2000 Syksyn sävel -voittajakappaletta Vaskikellot. Laulaja tanssi kappaleiden tahdissa innokkaasti.

Lue myös: Pyhä jysäys! Anna Abreu julkaisi uhkean povekkaan kuvan

Annan viime syksynä julkaistu Teipillä tai rakkaudella -kappale on menestynyt viimeisen puolen vuoden soitto- ja striimauslistoilla erinomaisesti, joten aivan vielä Suomen kenties kauneimman popparin ei tarvinne siirtyä iskelmän pariin, sillä faneja ja kuuntelijoita riittää jo omastakin takaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Laitoin farkut jalkaan= kuukauden vaativin duuni, check.

Henkilön ABREU (@iamabreu) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Päivä 21: Felt semi cute for the first time in 21 days, might delete later.

Henkilön ABREU (@iamabreu) jakama julkaisu

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!